Νιώθουν όλο και καλύτερα...

Νιώθουν όλο και καλύτερα... Νιώθουν όλο και καλύτερα...

Στο χθεσινό μας ρεπορτάζ αναφέραμε ότι οι φίλοι της ΑΕΚ θα χρειαστούν λίγη ακόμη υπομονή για να μάθουν ευχάριστα νέα για τους τραυματίες. Έλα όμως που δεν χρειαστεί για αρκετό καιρό!


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι πλείστοι από τους τραυματίες αισθάνονται ήδη πολύ καλύτερα και μάλιστα έχουν ανεβάσει σταδιακά ρυθμούς στις προπονήσεις! Κάποιοι μάλιστα ακολουθούν και μέρος του κανονικού προγράμματος, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα είναι στη διάθεση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ για το ντέρμπι με την ΑΕΛ, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος!


Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Χέφελ, Μοϊσόφ, Κίβενι και Τάντι! Αυτοί οι τέσσερεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να είναι… ετοιμοπόλεμοι για την αναμέτρηση στο Τσίρειο, ενώ δεν αποκλείεται να ισχύσει κάτι τέτοιο και για τον Ακοράν, ο οποίος επίσης είναι καλύτερα! Ο μοναδικός που ακόμη δείχνει να χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο είναι ο Φλοριάν, ο οποίος ακολουθεί το ατομικό του πρόγραμμα.

Η περίπτωση του Γάλλου επιθετικού είναι ιδιαίτερη. Δεν είναι λίγα τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, οπόταν θα πρέπει να γίνει πολύ προσεκτική διαχείριση ώστε να επιστρέψει γερός, μακριά από τραυματισμούς.

Αναμφίβολα, ένας οργανισμός όταν δέχεται αρκετά τέτοια… χτυπήματα, δεν είναι το ευκολότερο να επανέλθει. Ως εκ τούτου, επί του παρόντος τουλάχιστον, δεν μπορεί να γίνει ασφαλής εκτίμηση για το αν θα προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Πηγή: balla
690