Το πρώτο «γεμάτο» ματς του Φιόλιτς (videos)

Το πρώτο «γεμάτο» ματς του Φιόλιτς (videos) Το πρώτο «γεμάτο» ματς του Φιόλιτς (videos)

Εξαιρετική παρουσία είχε στο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας ο Ιβάν Φιόλιτς, ο οποίος πέτυχε ένα όμορφο γκολ, ενώ είχε άλλες 2 ασίστ στο 1-1 του Τρουγιόλς και στο 3-1 του Γιάννου.

Ο νεαρός Κροάτης δεν έμεινε σε αυτές τις ενέργειες αφού σε γενικές γραμμές είχε πάρει πάνω του πολλές ενέργειες και έδωσε φαντασία στο παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στον Εθνικό.


Εξάλλου όπως είπαμε ήταν η πρώτη του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα (έπαιξε ως αλλαγή με Απόλλωνα και Ομόνοια) και άφησε μεγάλες υποσχέσεις για την συνέχεια, αφού με περισσότερα αγωνιστικά λεπτά θα ανέβει αρκετά.


Ο Φιόλιτς έδειξε πως ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, μπορεί να σκοράρει, να δημιουργήσει φάσεις και να παρασύρει με το πάθος του ολόκληρη την ομάδα. Το ζητούμενο για τον ίδιο είναι να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς και τότε είναι σίγουρο πως θα καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα.

 

Όσον αφορά τους τραυματίες της ΑΕΚ, Φλοριάν, Ακοράν, Χέφελ, Τάντι, Μοϊσόφ και Κίβενι είναι εκτός και τις επόμενες μέρες θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το σκηνικό γύρω  από την κατάσταση τους.

Πηγή: protathlima
260