Το ιατρικό δελτίο, οι πιθανότητες και τι ισχύει για κάθε παίκτη

Το ιατρικό δελτίο, οι πιθανότητες και τι ισχύει για κάθε παίκτη Το ιατρικό δελτίο, οι πιθανότητες και τι ισχύει για κάθε παίκτη

Μην περιμένετε νεότερα σήμερα για τους τραυματίες στην ΑΕΚ. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο όχι απλά για τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά για όλους, με την προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΛ να ολοκληρώνεται με δύο προπονήσεις το Σαββατοκύριακο.


Είναι κατανοητό ότι οι φίλοι της ομάδας… κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για το ποιοι θα προλάβουν τον αγώνα της Δευτέρας στο Τσίρειο στάδιο. Παρακάτω σας παραθέτουμε τα δεδομένα για τον καθένα ξεχωριστά.


ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Δεν είναι εύκολη η περίπτωσή του, καθώς υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο. Θα δοκιμάσει πιθανότατα να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς την τελευταία προπόνηση, την Κυριακή. Αν δεν νιώσει ενοχλήσεις, θα είναι στην αποστολή.

ΤΡΟΥΓΙΟΛΣ: Ακόμη πιο δύσκολη περίπτωση. Ο Ισπανός δεν έχει καταφέρει ακόμη να προπονηθεί καν. Την Κυριακή θα ξεκαθαρίσει οριστικά.  

ΧΕΦΕΛ: Ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος. Σχεδόν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Θα είναι στην αποστολή.

ΜΟΪΣΟΦ: Είναι πολύ καλύτερα, ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος, στην περίπτωσή του όμως υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά», καθώς έχασε πολλές προπονήσεις. Αν στην ΑΕΚ αποφασίσουν να μην ρισκάρουν, μην εκπλαγείτε ακόμη κι αν δεν είναι στην αποστολή.

ΑΚΟΡΑΝ: Πάνω κάτω ισχύουν για τον «Άκο» ότι και με τον Μοϊσόφ. Είναι καλύτερα, δεν δείχνει να πονάει, αλλά δεν είναι σίγουρο καν το αν θα πάει αποστολή, αν στην ΑΕΚ δεν θέλουν ούτε με αυτόν να ρισκάρουν…

ΤΑΝΤΙ: Είναι πολύ καλύτερα. Ανεβαίνει καθημερινά, θα είναι στην αποστολή. Αν όχι και στην ενδεκάδα…

ΚΙΒΕΝΙ: Προπονείται κανονικά, θα είναι στην αποστολή.

ΦΛΟΡΙΑΝ: Δεν τίθεται καν θέμα. Σίγουρα έξω. Ουδείς γνωρίζει πότε θα επιστρέψει.

Πηγή: balla
800