Η πίεση του Ιδιάκεθ...

Η πίεση του Ιδιάκεθ... Η πίεση του Ιδιάκεθ...

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ στη Διάσκεψη Τύπου που παραχώρησε χθες (6/11) αναφέρθηκε και στο κομμάτι της πίεσης.


Δεν κρύφτηκε ότι νιώθει πίεση πλέον: «Υπάρχει πίεση ναι. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Το πιο σημαντικό με τη Δόξα είναι το πώς προσεγγίζεις το κάθε παιχνίδι. Μπορεί όλοι να μιλούν για εύκολο ματς γιατί δεν ξεκίνησε καλά η Δόξα αλλά κάτι τέτοιο δε ισχύει.


Με την Ανόρθωση δέχθηκε μεγάλη ήττα αλλά με τον ΑΠΟΕΛ ήταν εκεί μέχρι το τέλος. Πρέπει να παλέψουμε όπως παλέψαμε με τον ΑΠΟΕΛ. Το πιο σημαντικό και το πιο δύσκολο είναι η σωστή συμπεριφορά. Να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει και να εκμεταλλευτούμε την ποιότητα μας, να φτιάξουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε γκολ.

Ένα καλό παράδειγμα για μας είναι το παιχνίδι με την ΕΝΠ. Πρέπει να δώσουμε το 100% και δεν θα είναι εύκολο. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και κρίνονται στις λεπτομέρειες Θέλουμε να επανέλθουμε στο επίπεδο μας», σχολίασε επί του θέματος.

Το σημαντικό για τον προπονητή και την τεχνική ηγεσία είναι αυτή η πίεση να είναι διαχειρίσιμη και να μην μεταφέρεται στους παίκτες σε μεγάλο βαθμό, μιας και είναι ορατός ο κίνδυνος να έχει ανάποδα αποτελέσματα.
383