«Κάναμε κακό παιχνίδι, σεβόμαστε τον κόσμο, δέχομαι όλες τις κριτικές» (video)

«Κάναμε κακό παιχνίδι, σεβόμαστε τον κόσμο, δέχομαι όλες τις κριτικές» (video) «Κάναμε κακό παιχνίδι, σεβόμαστε τον κόσμο, δέχομαι όλες τις κριτικές» (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιμανόλ Ιδιάκεθ μετά την δραματική νίκη επί της Δόξας...


Αρχικά: "Ευχαριστώ τον προπονητή για τα καλά του λόγια. Η Δόξα άλλαξε πολύ στα τελευταία δυο παιχνίδια. Σήμερα έπαιξε πολύ καλά. Το καλύτερο για εμάς σήμερα είναι ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος και φυσικά το αποτέλεσμα. Τίποτα άλλο.


Παλέψαμε ακόμα και σε δύσκολες στιγμές. Κάναμε κακό παιχνίδι σήμερα. Δεν καταλάβαμε το πλάνο της Δόξας ούτε είχαμε τον έλεγχο. Αποτύχαμε στο γήπεδο, δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την πίεση. Αλλά ευτυχώς τα παιδιά πάλεψαν και κερδίσαμε στο τελευταίο λεπτό.

Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες, δεν έχω να τους πω κάτι αλλά φυσικά θα αναλύσουμε το παιχνίδι. Έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Τώρα έχουμε την διακοπή και θα δουλέψουμε να βελτιωθούμε".

-Ο κόσμος αποδοκίμασε στο τέλος. Πως το σχολιάζετε; "Δεν έχω να πω κάτι στον κόσμο. Τους σεβόμαστε. Μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Αν θέλουν να αποδοκιμάζουν είναι δική τους απόφαση. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε".

"Μετά το παιχνίδι με την ΕΝΠ είπα ότι θα πρέπει να αλλάξουμε γιατί αν συνεχίσουμε έτσι, θα δυσκολευτούμε να πετύχουμε το στόχο μας. Δέχομαι όλες τις κριτικές αλλά τα παιδιά πάλεψαν όσο μπορούν. Η ομάδα έχει πνεύμα, τα παιδιά παλεύουν. Παραδέχομαι ότι δεν παίζουμε όσο καλά μπορούμε".

 
445