Εκτός επιλογών με Δόξα Γιάννου και Σάστρε

Εκτός επιλογών με Δόξα Γιάννου και Σάστρε Εκτός επιλογών με Δόξα Γιάννου και Σάστρε

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα το οποίο επικρατεί στην ΑΕΚ ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Δόξα. Η ομάδα της Λάρνακας προέρχεται από άσχημες εμφανίσεις και επιβάλλεται να παρουσιαστεί βελτιωμένη.


Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει νέο πονοκέφαλο μιας και εκτός αποστολής θα μείνουν όπως όλα δείχνουν οι Γιάννου και Σάστρε οι οποίοι έχουν κάποιες ενοχλήσεις. Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι και οι δυο δεν έχουν κάτι ανησυχητικό και περισσότερο για προληπτικούς λόγους θα μείνουν εκτός μιας και ακολουθεί και η διακοπή.  


Δυο απουσίες που έρχονται να προστεθούν σε αυτές των Μίκελ (τιμωρημένος) και Ακοράν (τραυματίας). Αυτό σημαίνει ότι αλλάζει κατά πολύ το πλάνο του Ιδιάκεθ για την αρχική ενδεκάδα.

Λογικά θα δούμε ξανά το 3-5-2 με τον Τόνιο κάτω από τα δοκάρια και στο κέντρο της άμυνας τους Μοϊσόφ, Πλάνας και ένα εκ των Γκαρσία ή Τάντι. Στη μεσαία γραμμή δίπλα από τον Κάσες θα είναι ο Τρουγιόλς, δεξιά ο Ρουίθ, αριστερά ο Τέτε ή ο Χέφελ και ο Σπόλιαριτς σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο. Στην κορυφή μάλλον θα κινούνται Τρισκόφσκι και Φιόλιτς.

Αναγκαίος...
Εξαιρετικά σημαντική κρίνεται από τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία η μαζική παρουσία και στήριξη από τον κόσμο.  

Σε μία δύσκολη φάση που βρίσκεται η ομάδα και όπου θέλει νίκη και να μπορέσει να αποκτήσει ψυχολογία, είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό ο κόσμος να είναι εκεί και να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές.

Πηγή: LarnakaSports
520