Η ελπίδα της βελτίωσης δίνει προοπτική...

Η ελπίδα της βελτίωσης δίνει προοπτική... Η ελπίδα της βελτίωσης δίνει προοπτική...

Να ξεκινήσουμε με τα… δεδομένα: η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δεν έχει ικανοποιήσει με την αγωνιστική της εικόνα, ενώ αναμφίβολα κανέναν δεν χαροποιεί η βαθμολογική της συγκομιδή, από τη στιγμή που οι ισοπαλίες είναι διπλάσιες από τις νίκες της (έξι με τρεις), μετά από εννέα αγωνιστικές.  


Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αναφερθώ στα περί αήττητου κι ούτω καθεξής, διότι σε μία τέτοια περίπτωση θα μοιάζει ότι περισσότερο χρυσώνεις το χάπι παρά το ότι λες την αλήθεια και την πραγματικότητα.


Από την άλλη, είναι γεγονός πως σε καμία περίπτωση δεν βρίσκεται μακριά από τους στόχους της. Δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, από τη στιγμή που δεν έχουμε την πραγματική της εικόνα. Το ΑΠΟΕΛ… χρωστάει τρία παιχνίδια, η Ανόρθωση ένα (είναι το μεταξύ τους ντέρμπι).

Προφανώς λοιπόν, αν το δει κανείς από την άλλη όψη του νομίσματος, δεν έχει χαθεί απολύτως τίποτα. Το αντίθετο. Με μια εικόνα που σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιεί, η ΑΕΚ είναι στα ψηλά και μπορεί κάποιος να αντιπαραθέσει πως όταν παρουσιαστεί καλύτερη, τότε θα μπορέσει ταυτόχρονα να δημιουργήσει και καλύτερες προοπτικές για τον εαυτό της.  

Αυτή είναι και η… ουσία της όλης ιστορίας. Να βελτιωθεί αισθητά στους τομείς του παιχνιδιού της που παρουσίασε προβλήματα και κυρίως με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, που θα έχει να δώσει δύο κολλητά παιχνίδια με Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση, τα οποία έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία.

Μια καλύτερη ΑΕΚ μπορεί αναμφισβήτητα να φέρει ξανά το χαμόγελο στον κόσμο της και κυρίως να επανακτήσει τη χαμένη πίστη και εμπιστοσύνη. Το ξαναλέω και το υπογραμμίζω: μια καλύτερη ΑΕΚ…  

Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς Σπόλιαριτς και Αναστασίου, ενώ τις επόμενες μέρες θα διαφανεί η κατάσταση των Ακοράν και Τρισκόφσκι, κατά πόσον δηλαδή θα προλάβουν το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Σάστρε θα είναι έτοιμος, ενώ επιστρέφει και ο Γκονζάλεθ που εξέτισε την ποινή του.  

Πηγή: balla
535