Ο Δημητρίου για τραυματίες, μεταγραφές και Τσάβι Ρόκα

Ο Δημητρίου για τραυματίες, μεταγραφές και Τσάβι Ρόκα Ο Δημητρίου για τραυματίες, μεταγραφές και Τσάβι Ρόκα

Στο Sports 1 και τον Χρήστο Παπακώστα μίλησε ο Κυριάκος Δημητρίου. 


Διαβάστε όσα είπε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ: 


Για τους τραυματίες… “Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τη Νέα Σαλαμίνα. Απομένουν τρεις προπονήσεις και απ΄εκεί θα δούμε ποιοι θα παίξουν. Ούτως ή άλλως είχαν κληθεί αρχικά στις Εθνικές τους ομάδες, για παράδειγμα ο Τρισκόφσκι, ο Γιάννου,, Αναστασίου, ο Σάστρε που δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι και ο Μοϊσόφ”.

Για Τρισκόφκσι και Γιάννου… “Κλήθηκαν στην Εθνική και ο Τρισκόφκσι και ο Γιάννου και έμειναν τελικά στην Κύπρο. Ότι κι αν λέμε τώρα δεν μπορώ να μιλήσω με πιθανότητες. Περιμένουμε να δούμε μέσα από τις προπονήσεις”

Για την πορεία ως τώρα και το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα… "Δεν έχουμε χάσει την επαφή με τις πρώτες θέσεις, όμως δεν είμαστε και ικανοποιημένοι. Δεν είναι αυτές οι δυνατότητες μας. Το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα ήταν οι απουσίες και τα απανωτά ντέρμπι.  Στο παιχνίδι με τη Δόξα το μόνο θετικό ήταν η νίκη. Αυτή η διακοπή ήταν ιδανική για ανασύνταξη. Ελπίζουμε να επιστρέψουν όσοι είχαν προβλήματα. Το Αμμόχωστος είναι παραδοσιακά δύσκολο γήπεδο, μία από τις δυσκολότερες αποστολές που έχουμε κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Εστιαζόμαστε στις δικές μας αδυναμίες και θα προσπαθήσουμε να τις εξαλείψουμε”

Για τις μεταγραφές… “Δεν σταματάμε ποτέ να δουλεύουμε για αυτό δεν περιμένουμε το παράθυρο των μεταγραφών να ανοίξει. Ακόμα όμως είναι νωρίς για να πούμε κάτι για αυτό”.

Για τον Τσάβι Ρόκα που είναι πλέον στον Παναθηναϊκό: “Ήταν η πρώτη επιλογή του Άντρου Καραπατάκη. Έχουμε μόνο καλά λόγια να πούμε. Το αποδείξαμε και με τον τρόπο που χωρίσαμε, σε λίγο διάστημα ήρθε να μας δει. Μας κέρδισε άμεσα με τον επαγγελματισμό του και τον χαρακτήρα του. Ευχόμαστε να τα καταφέρει στον Παναθηναϊκό. Εμείς αποδείξαμε πως σαν οικογένεια του είχαμε τις καλύτερες συνθήκες για να πετύχει. Ενώ υστερούσαμε σε μπάτζετ από το ΑΠΟΕΛ, διεκδικήσαμε από την πρώτη του σεζόν το πρωτάθλημα και το χάσαμε στις λεπτομέρειες όπως και στα επόμενα χρόνια”.
557