Μετανιωμένος ο Μιχαήλ, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο μας

Μετανιωμένος ο Μιχαήλ, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο μας Μετανιωμένος ο Μιχαήλ, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο μας

Σε μία ωραία ενέργεια και κίνηση προχώρησε ο αναλυτής της Ανόρθωσης, Χριστόδουλος Μιχαήλ (ο πίσω στη φωτογραφία).


Συγκεκριμένα στο πρώτο γκολ πανηγύρισε έντονα με αποτέλεσμα οι κινήσεις του να θεωρηθούν προκλητικές από τον κόσμο μας που ήταν πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ και να υπάρξει ένταση.


Το θέμα είχε συνέχεια και μετά το τέλος του αγώνα με ανθρώπους της Ανόρθωσης να προσπαθούν να ηρεμήσουν το κλίμα και να εξηγήσουν την κατάσταση.

Ο Μιχαήλ μέσω του facebook απολογείται στον κόσμο μας για την κίνηση του, την οποία όπως αναφέρει πάνω στον πανηγυρισμό του δεν είχε αντιληφθεί.  

Μακάρι όλοι να αναγνώριζαν και να ενεργούσαν όπως ο Μιχαήλ και σίγουρα ο χώρος του ποδοσφαίρου μας θα ήταν πολύ πιο όμορφος.  

Όσα έγραψε στο facebook:

«Νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ δημόσια στους φίλους της ΑΕΚ που βρίσκονταν στην κεντρική κερκίδα για την παρεξήγηση που προκλήθηκε μετά την επίτευξη του 1ου γκολ στον αγώνα. Ο τρόπος που πανηγύρισα είχε να κάνει με εκδήλωση θαυμασμού προς την ομορφιά του τέρματος και μόνο.

Όταν βρισκόμουν στον αγωνιστικό χώρο δεν είχα αντιληφθεί κάτι, όμως βλέποντας ένα βίντεο δεν αδικώ την μερίδα φιλάθλων που ενοχλήθηκε. Για κανένα λόγο δεν θα ήθελα να προκαλέσω στο γήπεδο τους συμπολίτες μου, όπως δεν έχω προκαλέσει ποτέ κανένα άνθρωπο και στην έξω ζωή μου».  
797