Σε πρώτο πλάνο η βελτίωση και η... ενίσχυση

Σε πρώτο πλάνο η βελτίωση και η... ενίσχυση Σε πρώτο πλάνο η βελτίωση και η... ενίσχυση

Η ΑΕΚ μπορεί να διανύει τη χειρότερη πορεία της τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα, όμως η διοίκηση Καραπατάκη δεν πανικοβάλλεται με αυτό και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν πρόκειται να προβεί σε βεβιασμένες ενέργειες ή κινήσεις πανικού. Το σίγουρο είναι ότι η ψυχραιμία γι’ αυτήν αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο στην παρουσα φάση.

Σημειώνεται, επίσης, ότι η διοίκηση των κιτρινοπρασίνων είναι αισιόδοξη γι’ ανάκαμψη της ομάδας και επιστροφή της όχι μόνο στις καλές εμφανίσεις αλλά και στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, ήταν ξεκάθαρος τις προηγούμενες μέρες με τη δήλωση του ότι η ομάδα ακολουθεί συγκεκριμένο μοντέλο τα τελευταία έξι χρόνια και ότι δεν πρόκειται ν’ αλλάξει αυτό μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Παρά τα προβλήματα, η διοίκηση προσπαθεί να διαχειριστεί σωστά την όλη κατάσταση και να οδηγήσει την ομάδα στην έξοδο από το αδιέξοδο.

Πάντως, οι κιτρινοπράσινοι παρουσιάζουν πολλές αδυναμίες, κυρίως στη δημιουργία φάσεων και παρά τις πολλές αλλαγές ποδοσφαιριστών και του σχήματος από τον προπονητή η εικόνα της ομάδας παραμένει σχεδόν η ίδια.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τους διοικούντες είναι και αυτό της ενίσχυσης με τον Άντερ Μουρίγιο να παρακολουθεί στενά, εδώ και αρκετό καιρό, συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ επιθυμεί έτοιμους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα και να οδηγήσουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Το θέμα είναι ότι μέχρι τον Ιανουάριο που θα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε μεταγραφές, η ΑΕΚ θα κληθεί ν’ αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα (08/12), την Πάφο (14/12) και την Ομόνοια (22/12).

Ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος στην προσπάθεια που καταβάλλει, ώστε να μην χάσει κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία και να μπορέσει να διεκδικήσει στο τέλος το εισιτήριο της Ευρώπης.

Πηγή: sportfm

387