Στηρίζει ή όχι Ιδιάκεθ η διοίκηση;

Στηρίζει ή όχι Ιδιάκεθ η διοίκηση; Στηρίζει ή όχι Ιδιάκεθ η διοίκηση;

Η παρατεταμένη αγωνιστική πτώση της ΑΕΚ είναι κάτι που σαφέστατα και προβληματίζει άπαντες στην ομάδα.


Και δεν είναι τώρα που γίνεται μία προσπάθεια αλλαγής του όλου κλίματος για να βρει η ομάδα τα πόδια της αλλά εδώ και βδομάδες έγιναν κάποιες ενέργειες οι οποίες για την ώρα δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.  


Όπως και να το κάνουμε τα πυρά πέφτουν προς τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ αλλά και τον Άντερ Μούριγιο. Η κριτική είναι έντονη και καυστική πολλές φορές. Αν ήταν άλλη ομάδα πιθανόν ο Ιδιάκεθ θα αποτελούσε παρελθόν. Η ΑΕΚ όμως λειτουργεί διαφορετικά.

Τι γίνεται όμως με τον Ιδιάκεθ. Υπάρχει θέμα; Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα Ιδιάκεθ. Η διοίκηση τον στηρίζει και πάει μαζί του στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα για να ανατρέψουν την κατάσταση και η ομάδα να αρχίσει να παίρνει μπρος.

Τώρα αν θα προκύψει νέα ήττα και άσχημη εμφάνιση κανείς δεν μπορεί να μαντέψει το μέλλον. Τη δεδομένη στιγμή ο Βάσκος τεχνικός έχει την στήριξη της διοίκησης και μαζί του η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ανακάμψει.  

Ο Μουρίγιο και η ενίσχυση... 
Ο Άντερ Μουρίγιο έχει ένα πολύ δύσκολο έργο τον Ιανουάριο. Μέσα από τις τέσσερις κινήσεις που δικαιούται καλείται να βρει τον τρόπο να φέρει παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και της δώσουν πνοή. Το ποιοι θα φύγουν είναι ένα θέμα, όμως επιλογές υπάρχουν. Ήδη έχει αρχίσει να εξετάζει περιπτώσεις και οι επιλογές του θα κριθούν ακόμη πιο αυστηρά.

Πηγή: LarnakaSports
677