«Εύχομαι σύντομα να ανανεώσω»

«Εύχομαι σύντομα να ανανεώσω» «Εύχομαι σύντομα να ανανεώσω»

Την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν εξέφρασε στη Διάσκεψη Τύπου ο Ντάνιελ Μοισόφ, μιας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.


Διαβάστε τι είπε για το ντέρμπι της Λεμεσού κόντρα στον Απόλλωνα και που βλέπει ο ίδιος το πρόβλημα της φετινής ΑΕΚ.


Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και σεβόμαστε τον αντίπαλο. Έχουμε το δικό μας πλάνο και ακολουθώντας το δικό μας σχέδιο και το πλάνο του προπονητή μπορούμε τη νίκη. Ο Απόλλωνας έχει πολύ καλή ομάδα, προερχόμαστε από δυο ήττες αλλά το αφήνουμε πίσω και συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι. Αν παίξουμε όπως την Ανόρθωση είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε στην Λάρνακα με τους τρεις πόντους».

Που είναι το πρόβλημα και δεν κερδίζει εύκολα η ομάδα;
«Μετά το Γιουρόπα είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Δεν ήταν 1-2 ποδοσφαιριστές, ήταν σημαντικοί παίκτες. Δεν είχαμε τύχη. Πολλοί και σημαντικοί παίκτες τραυματίστηκαν και αυτό είναι το πρόβλημα μας και δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Τώρα επέστρεψαν σιγά-σιγά όλοι. Είμαι σίγουρος ότι την Κυριακή θα δείτε την ΑΕΚ που πρέπει και που θέλει ο κόσμος».

Ήσουν ένας από τους παίκτες που ήταν εκτός…
«Δεν ήμουν μόνο εγώ έξω, αλλά ο Ακοράν, ο Φλοριάν. Με τις επιστροφές με όλους τους ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουμε να είμαστε όπως προηγουμένως, να είμαστε κοντά στην κορυφή. Σιγά-σιγά παιχνίδι με παιχνίδι και να το δείξουμε στα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα και να δείξουμε πόσο το θέλουμε».

Το συμβόλαιο σου λήγει τέλος της χρονιάς. Έχεις μιλήσει με τη διοίκηση καθόλου;
«Το συμβόλαιο μου λήγει τον Μάιο και έχουμε ανθρώπους υπεύθυνους γι’ αυτό Ελπίζω να παραμείνω και να συνεχίσω εδώ. Θέλω να μείνω εδώ και αυτό εύχομαι. Για την ώρα είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα. Εύχομαι σύντομα να υπογράψω και να ανανεώσω γιατί είμαι χαρούμενος εδώ και εγώ και η οικογένεια μου».
626