Καταλά: «Να τους βοηθήσουμε και να τους υποστηρίξουμε όσο περισσότερο μπορούμε» (βίντεο)

Καταλά: «Να τους βοηθήσουμε και να τους υποστηρίξουμε όσο περισσότερο μπορούμε» (βίντεο) Καταλά: «Να τους βοηθήσουμε και να τους υποστηρίξουμε όσο περισσότερο μπορούμε» (βίντεο)

Στην κάμερα του LarnakaSports μίλησε ο προπονητής των Κ19 της ΑΕΚ Λάρνακας Νταβίντ Καταλά μετά την βαριά ήττα της ομάδας του από την ΕΝΠ με 4-0.

Αναλυτικά όλα όσα μας είπε: «Τώρα είναι η ώρα να βελτιωθούμε, τα παιδιά να καταλάβουν ότι τέτοιες ήττες είναι σκληρές, αλλά πρέπει να τους βοηθήσουμε να μάθουν πως να προχωρούν και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε.


Είναι αλήθεια έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, κάναμε πολλά λάθη, αλλά γι' αυτό είμαστε εδώ να τους βοηθήσουμε και να τους υποστηρίξουμε όσο περισσότερο μπορούμε να γίνουν καλύτεροι.


Αυτός είναι ο στόχος μου για φέτος. Υπάρχουν αρκετά καλοί παίκτες στην ομάδα αλλά έχουμε να φτιάξουμε πράγματα. Είναι σε μια ηλικία όπου έχουν να μάθουν αρκετά για το ποδόσφαιρο και για αυτό είμαστε εδώ να τους βοηθήσουμε, να τους υποστηρίξουμε γιατί είναι σε μία ηλικία που έχουν να μάθουν πολλά».

Πηγή: LarnakaSports
601