Ετοιμάζεται για... αγώνα δρόμου ο Τεχνικός Διευθυντής

Ετοιμάζεται για... αγώνα δρόμου ο Τεχνικός Διευθυντής Ετοιμάζεται για... αγώνα δρόμου ο Τεχνικός Διευθυντής

Η απόφαση για το άτομο που θα αντικαταστήσει τον Άντερ Μουρίγιο στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή μόνο εύκολη δεν είναι για τον Άντρο Καραπατάκη και τους στενούς του συνεργάτες.


Ειδικά τέτοια εποχή είναι ακόμη πιο δύσκολο. Τι εννοούμε;


Αρχικά θα πρέπει να προχωρήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα στην εξεύρεση του νέου προπονητή. Είμαστε 11 Δεκεμβρίου, η ΑΕΚ δεν έχει Τεχνικό Διευθυντή και προπονητή, έρχεται Ιανουάριος και μεταγραφική περίοδος.

Όποιος κι αν είναι αυτός που θα επιλεγεί δεν θα έχει πολύ χρόνο για να αξιολογήσει το ρόστερ και να δει την ομάδα. Σίγουρα θα δει όλα τα παιχνίδια που έδωσε, όμως δεν θα την ζήσει από κοντά πολύ καιρό στα αποδυτήρια, τους παίκτες για να έχει μία εικόνα 100% όπως θα ήθελε.

Σε αυτό θα τον βοηθήσει σημαντικά η διοίκηση αλλά και τα άτομα του τεχνικού τιμ που έχουν μείνει. Θα πρέπει να δει τι θα γίνει με την ενίσχυση. Πιθανόν να εξαντλήσει και τις τέσσερις μεταγραφές που δικαιούται.

Αν ο ίδιος το θελήσει η διοίκηση δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Φτάνει να γίνουν όσα πρέπει για να ορθοποδήσει η ομάδα. Πολλά άρχισαν να ακούγονται όλο και πιο έντονα στο κομμάτι των αποχωρήσεων. Θα ακουστούν κι άλλα.

Μερικά έχουν βάση άλλα ίσως όχι. Όπως και να έχει η διοίκηση μελετά πολλά ονόματα, έχουν προταθεί ήδη αρκετά και το έργο της δεν είναι εύκολο.

Πρέπει να γίνει σωστή αξιολόγηση και να παρθεί η απόφαση ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα...

 Πηγή: LarnakaSports
598