Προτάθηκε και ο Μιλοβάνοβιτς

Προτάθηκε και ο Μιλοβάνοβιτς Προτάθηκε και ο Μιλοβάνοβιτς

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Λεωνίδου στην ιστοσελίδα sportime ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προτάθηκε και εξετάζεται.


Αυτούσιο το δημοσίευμα:  


Η ΑΕΚ εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στο ψάξιμο για την αντικατάσταση των Ιδιάκεθ (προπονητής) και Μουρίγιο (τεχνικός διευθυντής).

Η προσοχή στο σωματείο της Λάρνακας πρώτα έχει πέσει στον αντί - Μουρίγιο και μετά θα έρθουν τα υπόλοιπα. Έγκυρες πληροφορίες του SPORTIME αναφέρουν πως ένα από τα ονόματα που προτάθηκε και εξετάζεται είναι αυτό του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με τις πιθανότητες να ολοκληρωθεί το deal να είναι αρκετές.

Πρόκειται για 46χρονο Σέρβο ο οποίος από το 2011 εργάζεται σε ομάδες ως τεχνικός διευθυντής, κάνοντας την αρχή στη Βουλγαρία και την Λοκομοτίβ Πλόντιβ στην οποία έμεινε από το 2011 μέχρι το 2012. Στη συνέχεια εργάστηκε στην Ισπανική Λας Πάλμας για μια διετία (2012 - 2014), ενώ από το 2014 - 2016 ήταν στην ΑΕΚ Αθηνών. Τέλος, το 2016 επέστρεψε ξανά στη Λας Πάλμας στην οποία ανήκει ακόμα.  

Είναι γνώστης της Ισπανικής αγοράς, έχει δουλέψει στην Ελλάδα και αυτά τα στοιχεία σίγουρα αρέσουν στη διοίκηση Καραπατάκη, που προσπαθεί να πάρει την καλύτερη δυνατή επιλογή για να βρει ξανά η ομάδα τα πόδια της.

Αναμένονται εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών για να δούμε τελικά αν αυτός θα αντικαταστήσει τον Μουρίγιο στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Πηγή: sportime
842