«Δεν είμαστε σε θέση για να πανηγυρίσουμε» (τι είπε για μεταγραφικά)

«Δεν είμαστε σε θέση για να πανηγυρίσουμε» (τι είπε για μεταγραφικά) «Δεν είμαστε σε θέση για να πανηγυρίσουμε» (τι είπε για μεταγραφικά)

Για τη νίκη με ανατροπή της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Εθνικό μίλησε στον Super Sport fm ο εκπρόσωπος τύπου Κυριάκος Δημητρίου.

«Όταν κερδίζεις με ανατροπή και με τέτοια εικόνα βοηθά στο να επιστρέψει η ψυχολογία, η αυτοπεποίθηση και η δυναμική. Δεν πετύχαμε κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν είμαστε σε θέση για να πανηγυρίσουμε και πολύ. Είμαστε εκτός της πρώτης 6άδας και αποκτά μεγάλη σημασία το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Εμάς μας ικανοποιεί το πρόσωπο που έβγαλε η ομάδα» δήλωσε.


Προέκυψε και πρόβλημα με τον Γιάννου: «Πήγαμε με πολλές απουσίες στο παιχνίδι και ήρθε και το πρόβλημα με τον Γιάννου. Μπήκε στην επανάληψη, προερχόταν από τραυματισμό και ένιωσε ενοχλήσεις. Θα δούμε τις επόμενες μέρες την κατάσταση του».


Τι γίνεται με τα μεταγραφικά; «Οι διεργασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη από την ημέρα που άνοιξε η μεταγραφική περίοδος. Άλλο η βελτίωση της ομάδας με στόχο να βρει τον δρόμο της και άλλο η ενίσχυση. Είμαστε στην αναμονή. Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις».
253