Νέος ξεσηκωμός! Τι ετοιμάζει ο κόσμος πριν το ματς με ΑΕΛ (ανακοίνωση)

Νέος ξεσηκωμός! Τι ετοιμάζει ο κόσμος πριν το ματς με ΑΕΛ (ανακοίνωση) Νέος ξεσηκωμός! Τι ετοιμάζει ο κόσμος πριν το ματς με ΑΕΛ (ανακοίνωση)

Ανακοίνωση από τους AEK Supporters για τις νέες κινητοποιήσεις που ετοιμ΄ζονται.

Αναλυτικά:

Μέσα από τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που ταλανίζουν την αγαπημένη μας ομάδα από την αρχή της σεζόν, συνεχίζεται η προσπάθεια για ανάκαμψη και ήδη μερικά πράγματα αλλάζουν.


Για να μπορέσει η ομάδα να επανέλθει σε αυτό που όλοι μας επιθυμούμε, θα πρέπει να αλλάξει και η στάση του κόσμου προς την ομάδα μας. Ήδη ο προπονητής εξέφρασε τις ευχαριστίες του και δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντική η τόνωση του ηθικού πριν από τα παιχνίδια, σε συνέχεια της υποδοχής που έλαβε η ομάδα τα τελευταία παιχνίδια.


Βλέποντας το πόσο σημαντικό είναι αυτό το κομμάτι, συνεχίζουμε με τον ίδιο παλμό και στο επόμενο παιχνίδι που είναι το Σάββατο ενάντια στην ΑΕΛ, ομάδα η οποία διεκδικεί την είσοδο της στην εξάδα και ο κόσμος πρέπει να κατακλύσει το ΑΕΚ Αρένα με ένα και μόνο σκοπό, την νίκη!

Για να έρθει η νίκη θα πρέπει να μεταφέρουμε την θετική μας ενέργεια και το σύνθημα για τους τρείς βαθμούς, στους ποδοσφαιριστές. Για τον λόγο αυτό μαζευόμαστε όλοι έξω από το RISE HOTEL το Σάββατο στις 14:45 για τόνωση του ηθικού της ομάδας και συνοδεύουμε το λεωφορείο για την Αρένα.

Ενωμένοι θα πετύχουμε πολλά!

ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΕΚ!
278