Πέρασε δύσκολα στο Μεξικό ο Άμπραχαμ! Διηγείται απίστευτα πράγματα...

Πέρασε δύσκολα στο Μεξικό ο Άμπραχαμ! Διηγείται απίστευτα πράγματα... Πέρασε δύσκολα στο Μεξικό ο Άμπραχαμ! Διηγείται απίστευτα πράγματα...

Κάθε άλλο παρά ευχάριστη ήταν η εξάμηνη παρουσία-εμπειρία του Άμπραχαμ Γκονζάλεζ στην Βερακρούζ του Μεξικό.


Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ για τον Ιανουάριο, ο Ισπανός μέσος Άμπραχαμ Γκονζάλεζ, στις 18 Δεκεμβρίου και αφού είχε αποχωρήσει από την Βερακρούζ παραχώρησε δηλώσεις στο Μεξικό και μίλησε για τους λόγους που τον ώθησαν στην έξοδο και τα όσα τραγικά βίωσε στην ομάδα.


Το LarnakaSports εντόπισε τη συνέντευξη και σας παρουσιάζουμε τα πιο σημαντικά σημεία με φοβερές καταγγελίες για όσα έζησε ο 34χρονος ποδοσφαιριστής.

«Φαντάζει δύσκολο να γίνει κατανοητό. Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για καμία απόφαση που έχω πάρει. Ήταν ένα στάδιο που έμαθα πράγματα αποτιμώντας τα. Είχα ακούσει για τις καθυστερημένες πληρωμές, αλλά μου είπαν το τυπικό, ότι σε αυτή την περίοδο δεν θα συμβαίνει κάτι τέτοιο», σχολίασε αρχικά.

«Είναι αλήθεια ότι ο κύριος λόγος που έφυγα ήταν οι πληρωμές. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που δουλεύει που μπορεί να μείνει ένα μήνα χωρίς να πληρωθεί».

Όσον αφορά τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και τις προπονήσεις τόνισε: «Η κατάσταση στις προπονήσεις δεν ήταν καλή. Πέντε φορές χρειάστηκε να κάνω μπάνιο στο σπίτι. Υπήρχαν πράγματα που δεν πίστευα ότι θα τα ζήσω αλλά είναι αλήθεια ότι τα έζησα».

«Τον συνάντησα μόνο την μέρα που υπέγραψα (πιθανόν αναφέρεται στον πρόεδρο) και αυτό ήταν. Τους ζητήσαμε να έρθουν να μας δουν, να μας παρουσιάσουν τα πρόσωπα τους και να μας εξηγήσουν κάποια πράγματα. Κανένας δεν μας εξήγησε τίποτα και ήμασταν απροστάτευτοι».

Κλείνοντας τις τοποθετήσεις του ανέφερε ότι στους έξι μήνες παρουσίας του στην Βερακρούζ έμαθε πολύ περισσότερα σε σχέση με την υπόλοιπη πλούσια καριέρα του: «Η ενότητα ανάμεσα στους ανθρώπους, ο επαγγελματισμός. Είναι σημαντικό να είσαι επαγγελματίας σε αυτές τις καταστάσεις και να μαθαίνεις απ' αυτές. Διδάχτηκα πολύ περισσότερα αυτούς τους έξι μήνες παρά όλα τα προηγούμενα χρόνια της καριέρας μου».

Πηγή: LarnakaSports
592