Δημητρίου για μεταγραφικά, ΑΕΛ, Άμπραχαμ και απουσίες

Δημητρίου για μεταγραφικά, ΑΕΛ, Άμπραχαμ και απουσίες Δημητρίου για μεταγραφικά, ΑΕΛ, Άμπραχαμ και απουσίες

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (23-01-2020) στον Super Sport FM.


Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την πρόκριση στο Κύπελλο με δεύτερη νίκη: «Στο τέλος της ημέρας πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν να σφραγίσουμε το εισιτήριο για τα προημιτελικά και την ίδια στιγμή να μπορέσει και ο προπονητής μας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς, τις ευκαιρίες που ψάχνουν αυτά τα παιδιά».


Θα τους δούμε και στο πρωτάθλημα αυτούς τους νεαρούς; «Στην τελική αυτό που μας ενδιάφερε ήταν να έχουμε μια καλή παρουσία, να πάρουμε δεύτερη νίκη, να πάρουμε την πρόκριση και να στρέψουμε το βλέμμα στο κομβικό παιχνίδι με την ΑΕΛ. Τα πετύχαμε όλα αυτά. Για τις ευκαιρίες στους νεαρούς, μπορώ να πω ότι ο τρόπος με τον οποίο μίλησε ο Ηλίας Χαραλάμπους τα δείχνει όλα, δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο. Πέραν από τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν οφείλουν να είναι πάντα έτοιμοι και να έχουν σωστή νοοτροπία, να μην σταματούν να δουλεύουν».

Έπαιξε και ο Άμπραχαμ Γκονζάλες: «Ο Χοσέ Μανουέλ εξέτισε την ποινή του αλλά δεν παίζει με την ΑΕΛ καθώς δεν εγγράφηκε την περασμένη Παρασκευή. Ο Άμπραχαμ έπαιξε στο Κύπελλο και έχει δικαίωμα συμμετοχής κανονικά στο ντέρμπι που ακολουθεί».

Πότε θα γίνει η 3η προσθήκη; «Υπάρχει πρόθεση. Δεν έμειναν και πολλές μέρες, δεν μπορούμε να λέμε ότι θα αργήσει η επόμενη προσθήκη. Γίνονται διεργασίες και περιμένουμε τις αποφάσεις του Αρνάλ Κόντε. Θα υπάρξει ταυτόχρονα και αποχώρηση».

Θα γίνει άλλη μία ή δύο μεταγραφές; «Είναι ανοικτό και το λέγαμε αυτό προτού προχωρήσουμε καν στην πρώτη μας μεταγραφή. Είναι ανάλογα και με τις ανάγκες της ομάδας. Είναι δεδομένη η πρόθεση να ενισχύσουμε περισσότερο την ομάδα».

Για το σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Έμειναν ελάχιστα παιχνίδια, άρα ελάχιστοι «τελικοί». Από την στιγμή που τελείωσε το παιχνίδι Κυπέλλου είναι στην σκέψη μας αποκλειστικά το ματς του Σαββάτου. Θέλουμε πολύ τη νίκη, την έχουμε ανάγκη και θέλουμε να επιστρέψουμε στην πρώτη 6άδα. Θα πάμε με την βοήθεια του κόσμου μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ανέβηκε η ψυχολογία το τελευταίο διάστημα με τις νίκες που πήραμε. Η σκέψη μας είναι πως θα προσθέσουμε τρεις βαθμούς στο ενεργητικό μας».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Χοσέ Μανουέλ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Θα είναι εκτός οι Γιάννου, Μοισόφ και Φακούντο. Είχαμε θετικό με την επιστροφή του Σπόλιαριτς. Οι υπόλοιπο προπονούνται. Ευελπιστούμε όλοι οι υπόλοιποι να είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή μας».
654