Το βάρος στην επίθεση από τον Κόντε...

Το βάρος στην επίθεση από τον Κόντε... Το βάρος στην επίθεση από τον Κόντε...

Αν το ντέρμπι με την ΑΕΛ διεξαγόταν την περασμένη βδομάδα, τα αγωνιστικά δεδομένα στην ΑΕΚ θα ήταν διαφορετικά σε σχέση με τα τωρινά. Ή μάλλον, θα ήταν χειρότερα.


Ο Ηλίας Χαραλάμπους είδε με ικανοποίηση δύο ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης κι ο λόγος για τους Πλάνας και Κάσες, ενώ ανεβάζει στροφές και ο Ματίγια Σπόλιαριτς. 


Φυσικά, έχοντας μείνει για αρκετό καιρό έξω, εναπόκειται στον Κύπριο τεχνικό αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή. Οι δύο πρώτοι πάντως έχουν αρκετές πιθανότητες έστω να βρίσκονται στον πάγκο, αρκετά λιγότερες ο Σπόλιαριτς που έχει χάσει πολλές προπονήσεις μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Εκεί όπου προσπαθεί να φτάσει ο Ακοράν. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα εδώ και λίγες μέρες, ωστόσο, έχοντας αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 2 Νοεμβρίου (στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ), δεν είναι τόσο απλό να φτάσει μεμιάς στο σημείο που πρέπει. Θα είναι πάντως στην αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου.  

Κάποιες μικροενοχλήσεις που αισθάνονταν οι Τρισκόφσκι και Κίβενι δεν εμπνέουν ανησυχία και ειδικά ο αρχηγός θα είναι όχι απλά αποστολή, αλλά κι ενδεκάδα. Εκτός θα είναι σίγουρα οι Μοϊσόφ, Γιάννου, Φακούντο και Φερνάντεζ.

Στον τομέα ενίσχυσης, ο Αρνάλ Κόντε εντείνει τις προσπάθειές του για απόκτηση ενός ακραίου, που θα μπορεί να αγωνιστεί κι άλλες θέσεις στην επίθεση. Εκεί έχει ρίξει όλο το βάρος, ενώ η τέταρτη κίνηση θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες.

Είναι γεγονός ότι οι συχνοί τραυματισμοί του Μοϊσόφ τον οδηγούν σε σκέψεις απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού. Οι εξελίξεις πάντως δεν θα αργήσουν να προκύψουν… 

Πηγή: balla
531