Απαντήσεις από Δημητρίου στις προκλήσεις ΑΕΛ: «Υπάρχει κανείς που μπορεί να πει το αντίθετο;»

Απαντήσεις από Δημητρίου στις προκλήσεις ΑΕΛ: «Υπάρχει κανείς που μπορεί να πει το αντίθετο;» Απαντήσεις από Δημητρίου στις προκλήσεις ΑΕΛ: «Υπάρχει κανείς που μπορεί να πει το αντίθετο;»

Διαβάστε τι δήλωσε μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Κυριάκος Δημητρίου που δεν άφησε ασχολίαστες τις προκλήσεις της ΑΕΛ.


''Δείξαμε νομίζω από την αρχή την επιθυμία μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Να πάρουμε νίκη δηλαδή σε ντέρμπι. Το είχαμε πάρα πολλή ανάγκη. Το καταφέραμε με την ομάδα μας να έχει τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του 90λέπτου.Φάνηκε το πόσο πολύ μας είχε λείψει ο Ακοράν''.


Για το αν υπάρχει ενημέρωση για την κατάσταση του Ιβάν Τρισκόφσκι είπε:

''Δεν έχουμε ενημέρωση για τον Ιβάν. Περιμένουμε την ενημέρωση της επόμενης μέρας από το ιατρικό επιτελείο''.   

Για τα παράπονα που εκφράστηκαν από πλευράς ΑΕΛ για την διαιτησία είπε:

''Είχαμε τον έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο αντίπαλος ουσιαστικά δεν μας απείλησε. Οπότε δεν πρέπει να γίνονται τέτοιες δηλώσεις. Δεν εξυπηρετεί σε κάτι σε μια τόσο ξεκάθαρη νίκη. Επαναλαμβάνω δεν μας απείλησε ο αντίπαλος. Ήταν ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Υπήρχαν αρκετές φάσεις. Υπήρχαν και φάσεις που θα μπορούσαμε να πούμε και μεις κάτι περισσότερο όμως δεν το κάναμε. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν χρειάζεται να δημιουργούμε εντυπώσεις από την στιγμή που ήταν ένα παιχνίδι που από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό η ομάδα μας είχε τον έλεγχο. Υπάρχει κανείς που μπορεί να πει το αντίθετο; Υπάρχει κανείς να πει ότι η ομάδα μας δεν ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο φτιάχνοντας τις καλύτερες ευκαιρίες;''  

Για το κεφάλαιο ενίσχυση είπε:

''Έχουμε προχωρήσει σε δύο προσθήκες. Είχα πει πριν για τον Ακοράν. Ξέρει ο οποιοδήποτε το πόσο σημαντική ήταν η επιστροφή του. Ο Αμπραχαμ έπαιξε στο κύπελλο και σήμερα πέρασε ως αλλαγή και ήταν επίσης αρκετά καλός. Περιμένουμε τον Χοσέ Μανουέλ να πάρει χρόνο με την ΕΝΠ. Περιμένουμε επίσης τις επόμενες κινήσεις από τον τεχνικό διευθυντή. Υπάρχει μια βδομάδα μπροστά μας να κάνουμε ότι είναι δυνατό να ενισχυθούμε''.  
602