Οι σκέψεις του Ηλία για την ενδεκάδα και το σύστημα...

Οι σκέψεις του Ηλία για την ενδεκάδα και το σύστημα... Οι σκέψεις του Ηλία για την ενδεκάδα και το σύστημα...

Πολύ σημαντική είναι η σημερινή (25/1) αναμέτρηση για την ΑΕΚ που υποδέχεται την ΑΕΛ και με νίκη θα κάνει βήμα εξάδας.


Ο Ηλίας Χαραλάμπους για μία ακόμη αγωνιστική θα έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, μιας και είναι εκτός οι Φακουντο Γκαρσία, Μοϊσόφ, Γιάννου και Κίβενι, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Φερνάντεθ. Οι Σπόλιαριτς και Ακοράν αναμένεται να είναι στην αποστολή αλλά όχι στο αρχικό σχήμα.


Πάντως αν και ο Χαραλάμπους στα μέχρι σήμερα παιχνίδια της ΑΕΚ χρησιμοποιούσε τετράδα στην άμυνα, είναι ορατό το ενδεχόμενο να δούμε την ΑΕΚ με 3-4-3 κόντρα στην ΑΕΛ.

Κάτι που σκέφτεται είναι με τον Τόνιο κάτω από τα δοκάρια και τριάδα στα στόπερ τους Τρουγιόλς, Μίκελ και Πλάνας. Δεξιά θα κινείται ο Τάντι, αριστερά ο Ιωάννου, αμυντικοί μέσοι οι Σάστρε και Χέφελ, στα δυο άκρα της επίθεσης Φιόλιτς και Τέτε και στην κορυφή ο Τρισκόφσκι.

Σε περίπτωση που παίξει κε τετράδα στην άμυνα τότε ο Πλάνας θα μείνει στον πάγκο και θα πάρει φανέλα βασικού ο Άμπραχαμ. Το πρώτο σενάριο όμως είναι και το πιο πιθανό.

Ραντεβού στο Rise…
Στις 14:45 οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αναμένεται να μπουν στο λεωφορείο και να αναχωρήσουν από το ξενοδοχείο Rise για το γήπεδο. Έξω από το ξενοδοχείο αναμένεται να μαζευτεί αρκετός κόσμος για να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές και με αυτοκινητοπομπή να ακολουθήσει την αποστολή μέχρι το γήπεδο και να την αποθεώσει.

Τις τελευταίες ώρες γίνεται μεγάλη προσπάθεια και μέσω των social media να μαζευτεί όσο γίνεται περισσότερος κόσμος.

Εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι τη 13:00 από την μπουτίκ και από τις 15:30 στο γήπεδο.

Πηγή: LarnakaSports
268