«Θα πάμε αποκλειστικά για να κερδίσουμε το ματς, δεν σκεφτόμαστε την ΑΕΛ»

«Θα πάμε αποκλειστικά για να κερδίσουμε το ματς, δεν σκεφτόμαστε την ΑΕΛ» «Θα πάμε αποκλειστικά για να κερδίσουμε το ματς, δεν σκεφτόμαστε την ΑΕΛ»

Την καθιερωμένη Διάσκεψη Τύπου παρέθεσε ο Ηλίας Χαραλάμπους και μίλησε για το ματς με τη Δόξα και το ματς κυπέλλου που πέρασε από την ΑΕΛ.


Αναλυτικά όλα όσα είπε:


«Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για μας σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Σε καμία περίπτωση ο βαθμολογικός πίνακας δεν λέει την πραγματικότητα για τη Δόξα και γενικά τα αποτελέσματα της περασμένης βδομάδας έδειξαν το πρωτάθλημα πως είναι. Θα πάμε αποκλειστικά για να κερδίσουμε το ματς και να πάρουμε τους τρεςι βαθμούς για να μας βοηθήσουν για τη συνέχεια»

«Πάντα σας λέω ότι δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει. Εμπειρικά γνωρίζουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα κι αν δεν δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό όλα τα ματς κρύβουν δυσκολίες»

«Εμείς βλέπουμε τον επόμενο μας αντίπαλο και μόνο. Βλέπουμε μόνο Δόξα, δεν σκεφτόμαστε την ΑΕΛ. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έχουμε το δεύτερο ματς στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση».
607