Γκολομπάρτ: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ατζέντα μας»

Γκολομπάρτ: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ατζέντα μας» Γκολομπάρτ: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ατζέντα μας»

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ρομάν Γκολομπάρτ ενόψει του αγώνα με τη Δόξα.


«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ατζέντα μας και που έχουμε στο μυαλό. Σημαίνει πολλά αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό».


Οι πρώτες σου εντυπώσεις στην ομάδα;
«Έχω διαπιστώσει από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στην Κύπρο είναι ότι έχει ανέβει η ποιότητα και στα ψηλά και στα χαμηλά. Πέρσι είχα προσέξει ότι υπήρχαν ματς που θα μπορούσε να κερδίσει μία ομάδα πιο εύκολα. Αυτό τον χρόνο δεν νομίζω υπάρχει κάποιο εύκολο παιχνίδι. Αισθάνομαι ότι υπάρχει πολύ καλό πνεύμα στα αποδυτήρια, ενέργεια μεταξύ προπονητών και ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί αλλά μένουμε θετικοί και αισιόδοξοι. Αυτό που εύχομαι είναι να δώσουμε και εμείς οι νέοι έξτρα ενέργεια για τα παιχνίδια που απομένουν».

Για το ματς με την ΑΕΛ:
«Το 0-0 δεν είναι το καλύτερο αποτέλεσμα μιας και μας δίνει δυο επιλογές. Ή το 0-0 ή να κερδίσουμε για να έρθει η πρόκριση. Ήταν ισορροπημένο ματς και δεν μας απείλησε πέρα από μια αντεπίθεση».

 
567