Ο Κρόιφ θυμήθηκε την ΑΕΚ: Όταν ήμουν στην ΑΕΚ...

Ο Κρόιφ θυμήθηκε την ΑΕΚ: Όταν ήμουν στην ΑΕΚ... Ο Κρόιφ θυμήθηκε την ΑΕΚ: Όταν ήμουν στην ΑΕΚ...

Δηλώσεις παραχώρησε ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Ζόρντι Κρόιφ.


Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας του Εκουαδόρ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι διαφωνεί στο να γίνονται προετοιμασίες μεγάλης διάρκειας.  


"Στην τελευταία μου εμπειρία με την Chongqing Dangdai Lifan, σχεδίαζαν οι άνθρωποι της ομάδας να κάνουν προετοιμασία έξι εβδομάδων στο εξωτερικό. Τους είπα όχι... Όταν ήμουν στην ΑΕΚ στην Κύπρο και στη Maccabi στο Ισραήλ, προσπάθησα να μην υπερβαίνει τις 11, 12 ή 13 μέρες η προετοιμασία". 

Στη συνέχεια, εξήγησε γιατί δεν του αρέσει αυτό το πράγμα: "Ο ποδοσφαιριστής έρχεται με τον ενθουσιασμό μια νέας σεζόν και κάνει τη δουλειά του, αλλά μετά από 12 μέρες θέλει να σκοτώσει τους πάντες".

Σαν σήμερα, πριν από 4 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιόχαν Κρόιφ και σχολίασε τι θα έκανε αν ζούσε, εν μέσω της πανδημίας… 

"Σε αυτές τις μέρες αβεβαιότητας και απαισιοδοξίας, ο Γιόχαν θα είχε αναζητήσει τη θετική πλευρά και θα μας εξέπληττε. Από την αρχή, τον φαντάζομαι να διασκεδάζει με δύο από τα μεγάλα του χόμπι: Να λύνει σταυρόλεξα ή να καθαρίζει τον κήπο του αν έπρεπε να περιοριστεί. Αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν συγκλονισμένος, γιατί είχε πάντα ένα αντίδοτο ενάντια στην πλήξη. Γι΄ αυτό δεν είχε κινητό τηλέφωνο και πολύ λιγότερη κοινωνική ζωή χωρίς σόσιαλ μίντια".

Στέλιος Αναστασίου
586