Αποκαλυπτικό: Δίνει τη σκυτάλη σε επενδυτή από την Αμερική ο Καραπατάκης (το βέτο που έθεσε και το χρήμα που ρίχνει)

Αποκαλυπτικό: Δίνει τη σκυτάλη σε επενδυτή από την Αμερική ο Καραπατάκης (το βέτο που έθεσε και το χρήμα που ρίχνει) Αποκαλυπτικό: Δίνει τη σκυτάλη σε επενδυτή από την Αμερική ο Καραπατάκης (το βέτο που έθεσε και το χρήμα που ρίχνει)

Οι πρόσφατες σκέψεις του προέδρου μας για να αποχωρήσει από την προεδρία του συλλόγου ήταν πολύ σοβαρές και όπως φαίνεται ο ίδιος έχει πάρει την οριστική απόφαση να αποχωρήσει με το τέλος της σεζόν.


Αυτό το έχει ήδη μεταφέρει και στους στενούς του συνεργάτες οι οποίοι δεν μπόρεσαν να τον μεταπείσουν και αναμένεται όλοι να τον ακολουθήσουν και να αποχωρήσουν από τα διοικητικά.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aek24.net ο «τίγρης» πριν από την έξαρση του κορωνοϊού είχε κάνει ταξίδι αστραπή στην Αμερική όπου είχε συνάντηση με γνωστό του πρόσωπο το οποίο γνωρίζει από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Όπως φαίνεται ο πρόεδρος «ψήνει» τον Αμερικανό επιχειρηματία εδώ και μήνες και ο ίδιος έχει πάρει την απόφαση να εμπλακεί στον χώρο του ποδόσφαιρο.

Ο επενδυτής έχει βάλει βέτο όπως γίνει εταιρεία η ΑΕΚ για να μπορέσει να αναλάβει, κάτι που ο Άντρος Καραπατάκης δεν έχει αρνηθεί. Θα θέσει το όλο θέμα προς έγκριση στην επόμενη Γενική Συνέλευση (άγνωστο ακόμη πότε θα γίνει) και αναμένεται να γίνει αποδεκτή από τα μέλη μιας και ετοιμάζεται και ειδική μελέτη επί του θέματος.

Εκτιμάται ότι αν όλα πάνε καλά και υπάρχει η δυνατότητα με τον κορωνοϊό, ο Αμερικανός επενδυτής, του οποίου το όνομα κατέχουμε αλλά δεν δημοσιεύομε ακόμα, θα έρθει στη Κύπρο τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου. Αναμένεται να γίνει και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη εταιρεία του γηπέδου βάζοντας 1 εκατομμύριο ευρώ και στόχος του είναι τον πρώτο χρόνο της παρουσίας του να διαθέσει περίπου 2 εκατομμύρια για το μπάτζετ.

Αυτόματα αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μας δεν θα επηρεαστεί οικονομικά από τις συνέπειες του κορωνοϊού μιας και οι πλείστες ομάδες αναμένεται να ρίξουν αισθητά τα μπάτζετ τους από την οικονομική καταστροφή που αφήνει πίσω της η πανδημία.

Με αυτά τα δεδομένα η ομάδα μας κάνει μία μεγάλη αλλαγή. Μετά από 7 περίπου χρόνια ο Καραπατάκης θα παραδώσει την σκυτάλη σε Αμερικανό επενδυτή, ο οποίος θα έχει δυο στενούς τους συνεργάτες από την Αμερική στην Κύπρο μόνιμα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη θα συμπληρώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο με τη βοήθεια του Καραπατάκη.
934