Στα χέρια του Κόντε το όνομα του Ράγιος... (προτάθηκε ο Ισπανός)

Στα χέρια του Κόντε το όνομα του Ράγιος... (προτάθηκε ο Ισπανός) Στα χέρια του Κόντε το όνομα του Ράγιος... (προτάθηκε ο Ισπανός)

Ο Ρούμπεν Ράγιος δεν τα βρίσκει με την Ανόρθωση στην ανανέωση του συμβολαίου του και ήδη ο μάνατζερ του φαίνεται να έχει αρχίσει να τον προτείνει σε διάφορες ομάδες του νησιού.  


Μία εξ αυτών είναι και η ΑΕΚ η οποία θέλει ένα παίκτη που να έχει ηγετικά χαρακτηριστικά στη θέση που αγωνίζεται ο Ισπανός μεσοεπιθετικός. Για την ώρα όσο είναι σε εξέλιξη οι επαφές Ανόρθωσης και Ράγιος η ΑΕΚ δεν αναμένεται να μπει στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή.


Αν υπάρξει οριστικό ναυάγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές και αν ο Κόντε κρίνει ότι είναι παίκτης που του κάνει, τότε δεν αποκλείεται στην πορεία να υπάρξουν επαφές. Το θέμα είναι αν ο έμπειρος Ράγιος είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν.  

Και αυτό γιατί η Ανόρθωση του πρότεινε ένα συμβόλαιο μεταξύ 170-190.000 ευρώ με τον ίδιο να μην είναι καθόλου ικανοποιημένος από την πρόταση, αν και υπάρχουν και μπόνους. Η ΑΕΚ μπορεί να ικανοποιήσει τα «θέλω» του; Και αν ναι, είναι παίκτης που ο Κόντε θα ήθελε ή ψάχνει κάτι διαφορετικό;

Η απάντηση δεν θα αργήσει να έρθει...  

Πηγή: LarnakaSports
775