Δημητρίου για Μακρή, Χέφελ, Μοϊσόφ και προγραμματισμό...

Δημητρίου για Μακρή, Χέφελ, Μοϊσόφ και προγραμματισμό... Δημητρίου για Μακρή, Χέφελ, Μοϊσόφ και προγραμματισμό...

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την προσθήκη του Ανδρέα Μακρή στο ρόστερ και τη συνέχεια.

«Με αυτό τον τρόπο κάνουμε αρχή και στη μεταγραφική μας ενδυνάμωση. Είναι μία νέα εποχή. Ευελπιστούμε να κυλήσουν καλύτερα για όλους τα πράγματα. Είχαμε πει πως είναι ένας παίκτης που συγκεντρώνει τα στοιχεία που επιθυμούσαμε. Είναι κύπριος, διεθνής, σε πολύ καλή ηλικία. Γνωρίζουμε το τι ακριβώς έχει πετύχει στις προηγούμενες του ομάδες, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και ευελπιστούμε να μας βοηθήσει», είπε αρχικά για την προσθήκη του διεθνή επιθετικού.

Για το αν θα έχουμε κι άλλες ανακοινώσεις: «Έχουμε κλείσει αρκετές εκκρεμότητες και με παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ. Από το υφιστάμενο ρόστερ, έχουμε πει από τη πρώτη στιγμή για τους παίκτες που ήταν με δανεισμό, όπως και αυτούς που συνεχίζουν».

Για το ότι ο Μοϊσόφ αποχαιρέτησε την ΑΕΚ: «Το έκανε με προσωπική του ανάρτηση. Δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη, αν ήταν οριστικό, θα ενημερώναμε επίσημα με ανακοίνωση. Το ίδιο ισχύει και με τον Χέφελ. Εμείς δεν έχουμε πει ότι αποτελεί παρελθόν, ούτε ότι συνεχίζει. Είναι ξεκάθαρο, όταν είναι οριστική η εξέλιξη θα το πούμε».

Για τα δεδομένα με τον Χέφελ: «Είναι γνωστά τα δεδομένα με τον Έκτορ, του έχει υποβληθεί πρόταση, δεν έχουμε κάτι νεότερο. Από εκεί και πέρα, για τις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν έχουμε το χρόνο για τις καλύτερες επιλογές, εξετάζει διάφορες προτάσεις ο τεχνικός διευθυντής με τον αρχισκάουτερ, στις θέσεις που θέλουμε ενίσχυση και θα προχωρήσουμε».

Για το αν θα συνεχιστεί η ενίσχυση με Κυπρίους: «Πάντα μας ενδιαφέρει. Ήταν και πέρσι η προσθήκη του Ματία Σπόλιαριτς. Είναι κάτι που τόνισε και ο πρόεδρός μας. Θέλουμε να ενισχύσουμε αυτό το στοιχείο»

979