«Θέλω να φέρω ένα παίκτη 10 φορές καλύτερο από τον Σάνι Κίνγκσλεϊ»

«Θέλω να φέρω ένα παίκτη 10 φορές καλύτερο από τον Σάνι Κίνγκσλεϊ» «Θέλω να φέρω ένα παίκτη 10 φορές καλύτερο από τον Σάνι Κίνγκσλεϊ»

Ένας από τους στόχους του Κίνγκσλεϊ φεύγοντας από την Κύπρο είναι να φέρει σε μερικά χρόνια ένα παίκτη καλύτερο από τον ίδιο.


«Πρέπει να με ρωτήσετε τι είδους παίκτη να φέρω; Ένα σαν τον Σάνι Κίνγκσλεϊ ή ένα λιγότερο καλό από τον Κίνγκσλεϊ; Εγώ θέλω να φέρω ένα παίκτη που είναι 10 φορές καλύτερος από τον Σάνι Κίνγκσλεϊ. Πρέπει να βρω πολύ μικρούς παίκτες της ηλικίας των 9 περίπου χρόνων. Θέλω να δουλέψω μαζί τους με τη δική μου φιλοσοφία. Θέλω να τους διδάξω όλες τις εμπειρίες που είχα στην Κύπρο ως προπονητής και όχι μόνο. Αν μου πείτε ότι σε 4-5 χρόνια μπορώ να φέρω ένα παίκτη καλύτερο από τον Σάνι Κίνγκσλεϊ στη Κύπρο θα έλεγα «ναι».


Πρέπει να επενδύσεις, να τους στηρίξεις. Τεχνικά, τακτικά και ψυχολογικά. Σας λέω στα σίγουρα αν γίνουν όλα αυτά σωστά θα σας φέρω παίκτες τοπ επιπέδου στην Κύπρο. Μπορείς να χτίσεις κάποια πράγματα. Αυτό που χρειάζομαι είναι τον συνδυασμό ταλέντου και υποστήριξης».

Διαβάστε ΕΔΩ την μεγάλη συνέντευξη του Σάνι Κίνγκσλεϊ στο aek24.net.
636