Οι τρεις παίκτες που ενημερώθηκαν ότι είναι εκτός πλάνων (δηλώσεις Δημητρίου)

Οι τρεις παίκτες που ενημερώθηκαν ότι είναι εκτός πλάνων (δηλώσεις Δημητρίου) Οι τρεις παίκτες που ενημερώθηκαν ότι είναι εκτός πλάνων (δηλώσεις Δημητρίου)

Στον SuperSport FM 104,0 μίλησε ο ε.τ. της ομάδας μας Κυριάκος Δημητρίου για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Λάρνακας. Οι κυριότερες τοποθετήσεις του:


Για το ξεκίνημα της προετοιμασίας: «Από σήμερα μπήκαμε σε περίοδο προετοιμασίας, αρχίσαμε με αιματολογικές, εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις. Από Δευτέρας αρχίζουν οι προπονήσεις και από τις 21 Ιουλίου θα πάμε στην Κακοπετριά… Πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες προετοιμασίας, με τα φιλικά να γίνονται στα ορεινά…»


Τα νέα πρόσωπα ποιοι θα είναι: «‘Έχουμε κάνει δυο μεταγραφές του Σπιρόφσκι και του Μακρή, αν προσθέσουμε και τον Αντωνιάδη που γύρισε από δανεισμό, το καλοκαίρι φέτος είναι ιδιαίτερο και ιδιόμορφο, υπάρχουν πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη και δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε συμφωνίες».

Για Αντωνιάδη: «Επέστρεψε από το δανεισμό και μπαίνει στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας»

Για δανεικούς: «Ο Ρουίθ έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του και επέστρεψε στην Κύπρο, ο Κάσες δεν θα συνεχίσει στον Βόλο, ενώ ο Κίβενι παραμένει στην Αγγλία του δόθηκε άδεια. Τους έχουμε ενημερώσει και τους τρεις να βρουν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν. Έχουν συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο, αλλά προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για να αποχωρήσουν».

Αν θα προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις: «Δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο»

Για τον Πλάνας: «Και αυτός και ο Γκολομπάρτ είναι παίκτες της ομάδας μας, είναι στην Κύπρο, αλλά σε μια μεταγραφική δεν αποκλείεται οτιδήποτε»

Για προσθήκες: «Τα περισσότερα πρωταθλήματα δεν τελείωσαν, δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε συμφωνίες».

Για τον Σπόλιαριτς: «Είναι παίκτης της ομάδας μας και ευχαριστήσαμε και τον Απόλλωνα για την συμφωνία, επενδύσαμε στο ταλέντο του και περιμένουμε περισσότερα από αυτόν φέτος, να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος που συμφώνησε για μείωση απολαβών»

Για την ΑΕΚ Αρένα: «Τα έργα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα, περιμένουμε περί τα τέλη του 2020 να τελειώσει κι αυτή η φάση. Θα το δούμε φέτος το σκέπαστρο.

Για τα διαρκείας: «Είναι δεμένα τα χέρια μας, πρέπει να περιμένουμε, είναι έτοιμο το πλάνο, αλλά πρέπει να μας διευκρινιστεί το ποσοστό ποιο θα είναι για την προσέλευση του κόσμου»
389