Αυτός είναι ο αριθμός εισιτηρίων που θα μπορεί να φιλοξενήσει το ΑΕΚ Αρένα

Αυτός είναι ο αριθμός εισιτηρίων που θα μπορεί να φιλοξενήσει το ΑΕΚ Αρένα Αυτός είναι ο αριθμός εισιτηρίων που θα μπορεί να φιλοξενήσει το ΑΕΚ Αρένα

Εν αναμονή της οριστικής απόφασης για το πόσα εισιτήρια θα μπορεί να διαθέτει κάθε ομάδα βρισκόμαστε αυτή την περίοδο.


Η ομάδα μας θέλει να γνωρίζει τι θα γίνει, όπως και όλες οι ομάδες, για να μπορέσει να αρχίσει την διάθεση των διαρκείας που θα αποτελέσει φέτος μία μικρή αλλά σημαντική οικονομική ένεση αυτή την περίοδο που τα έσοδα είναι μηδαμινά έως «νεκρά».


Αν όντως επιβεβαιωθεί το 33% τότε έχουμε τα ακόλουθα δεδομένα. Το ΑΕΚ Αρένα είναι χωρητικότητας 7400 θέσεων με τα 1700 να είναι η κερκίδα των φιλοξενουμένων. Έτσι, επί της ουσίας εμείς θα έχουμε 5700 θέσεις διαθέσιμες εκ των οποίων το 33% θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Κάτι που σημαίνει ότι μιλάμε για 1880 εισιτήρια ανά ματς.

Αριθμός που δεν μπορεί να ικανοποιήσει ούτε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα μας. Αν η ΚΟΠ καταφέρει και αυξήσει το 33% σε 50% σίγουρα θα είναι πολύ βοηθητικό για όλες τις ομάδες.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενος μέχρι σήμερα είχαν το δικαίωμα 660 εισιτηρίων αλλά απ’ εδώ και πέρα λογικά θα παίρνουν μόλις 220, συν μερικές δεκάδες που θα είναι οι επίσημοι κάθε φιλοξενούμενης ομάδας.

Δεν υπάρχει όμως τίποτα οριστικό ακόμη και τίποτα σίγουρο. Όσο δεν βγαίνουν ξεκάθαρα πρωτόκολλα που θα καθορίζουν τι θα γίνει με την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα μας δεν μπορεί να προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες που θέλει για τα διαρκείας.

Λίγη ακόμη υπομονή και λογικά σύντομα θα υπάρξουν απαντήσεις και θα ξεκαθαρίσει κάπως το σκηνικό.








330