Ακύρωση φιλικού με Νέα Σαλαμίνα, αγιασμός και κεκλεισμένων των θυρών

Ακύρωση φιλικού με Νέα Σαλαμίνα, αγιασμός και κεκλεισμένων των θυρών Ακύρωση φιλικού με Νέα Σαλαμίνα, αγιασμός και κεκλεισμένων των θυρών

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες το φιλικό με τον Απόλλωνα δεν θα γινόταν στο ΓΣΠ, ούτε και στο Αρένα.


Με ανακοίνωση της η ομάδα μας ενημερώνει ότι θα γίνει στο Τσίρειο, ενώ την Πέμπτη θα έχουμε τον αγιασμό. Αλλαγή προκύπτει στο φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα.


Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι ο καθιερωμένος αγιασμός της ποδοσφαιρικής μας ομάδας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης (16/07, 18:30). Τον αγιασμό θα τελέσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κκ Νεκτάριος. Στην συνέχεια η ομάδα μας θα προπονηθεί στο AEK ARENA.

Διαφοροποιήσεις προκύπτουν στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων. Το φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Απόλλωνα θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή 2 Αυγούστου στο Τσίρειο Στάδιο και όχι την 1η Αυγούστου, που είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Επίσης το φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα έχει ακυρωθεί και θα διεξαχθεί την ίδια ημερομηνία ( Τρίτη 11/08) φιλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Η ώρα έναρξης και το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Μέχρι νεοτέρας όλες οι εκδηλώσεις και τα φιλικά παιχνίδια της ποδοσφαιρική μας ομάδας θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων πρόληψης της Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.
278