Δημητρίου για προγραμματισμό, φιλικά, Πλάνας και Γκολομπάρτ

Δημητρίου για προγραμματισμό, φιλικά, Πλάνας και Γκολομπάρτ Δημητρίου για προγραμματισμό, φιλικά, Πλάνας και Γκολομπάρτ

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.


Για τον προγραμματισμό και τις επόμενες κινήσεις:


«Όπως έχει η κατάσταση δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να ολοκληρώσουμε κάποιες περιπτώσεις γιατί είναι σε εξέλιξη ακόμα κάποια πρωταθλήματα. Αυτό ισχύει σε όλη την Ευρώπη, έτσι είναι τα δεδομένα, σε ένα παράξενο και ιδιόμορφο καλοκαίρι. Είμαστε στην προετοιμασία και η υπόλοιπη Ευρώπη παίζει μπάλα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας ανησυχεί το σκηνικό αυτό.

Ολοκληρώσαμε δύο μεταγραφές, έμειναν οι ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν, δουλεύουν στην προετοιμασία και την ίδια στιγμή υπάρχει η δυνατότητα στον τεχνικό διευθυντή να προχωρήσει τις υπόλοιπες μεταγραφές».

Αν προκύπτει κάποια εξέλιξη για τους ποδοσφαιριστές που είναι εκτός πλάνων:

«Το μοναδικό που μπορούμε να πούμε είναι η περίπτωση του Κίβενι, που περνά από δοκιμαστικά στην Ντέρι Σίτι. Ο Κάσες έχει άδεια, ο Ρουίθ προπονείται με την ομάδα και ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη λύση».

Για τους Πλάνας και Γκολομπάρτ:

«Συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας».

Για την εξέλιξη της προετοιμασίας:

«Είπαμε ότι θέλουμε να φτιάξουμε μια πομάδα αντάξια των προσδοκιών. Συνεχίζεται η προετοιμασία, το Σάββατο θα δώσουμε το πρώτο μας φιλικό με την Ομόνοια Αραδίππου. Μετά από πολύ μεγάλη αποχή προετοιμαζόμαστε για ένα μεγάλο καλεντάρι. Το απόγευμα της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί προπόνηση και αγιασμός, ενώ έχουν προκύψει αλλαγές στο πρόγραμμα των φιλικών. Αντί 1η Αυγούστου το φιλικό με Απόλλωνα θα γίνει 2 Αυγούστου στο Τσίρειο, ενώ επίσης ακυρώθηκε το φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα και θα γίνει με τον Ολυμπιακό».

Για το κατά πόσο υπάρχει ενημέρωση για την προσέλευση του κόσμου:

«Είμαστε στην αναμονή για να ξεκαθαρίσει το ποσοστό προσέλευσης που θα επιτραπεί. Αυτή την περίοδο τα εισιτήρια διαρκείας είναι η πιο γερή τονωτική ένεση, περιμένουμε την ενημέρωση για να προχωρήσουμε ανάλογα».
574