Πρέπει να μπει και νέο αίμα στα αποδυτήρια…

Πρέπει να μπει και νέο αίμα στα αποδυτήρια… Πρέπει να μπει και νέο αίμα στα αποδυτήρια…

Σε λιγότερο από τρεις βδομάδες το πρωτάθλημα αρχίζει και η ομάδα μας είναι αλήθεια ότι είναι λίγο πίσω στο θέμα… ανακοινώσεων. Βέβαια, το σημαντικό είναι όποιοι έρθουν να έρθουν και να δώσουν το κάτι παραπάνω και αυτό είναι που θέλει και ο Κόντε.


Πάει καιρός να ακούσουμε μία νέα προσθήκη. Έγινε μπόλικη δουλειά είναι η αλήθεια στο θέμα αναπροσαρμογών, όμως είναι η ώρα να αρχίσει να μπαίνει και νέο αίμα στα αποδυτήρια.


Μείναμε στις προσθήκες των Μακρή και Σπιρόφσκι και ο κόσμος μας θέλει να δει και τους επόμενους. Η βδομάδα που θα μπει λογικά θα φέρει εξελίξεις μιας και πρέπει και αυτοί που θα έρθουν να έχουν τον χρόνο να δουλέψουν με το σύνολο, να προσαρμοστούν και να προσφέρουν αυτά που μπορούν το συντομότερο.

Είναι λογικό ο Κόντε να αφήσει μία-δυο επιλογές προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου όταν και κάποιοι παίκτες αξίας δεν θα βρουν ομάδα και θα ρίξουν το κασέ τους. Ο Τεχνικός μας Διευθυντής θέλει να κάνει ποιοτικές προσθήκες και όχι βεβιασμένες και για τις οποίες δεν θα είναι σίγουρος.

Η μία που αναμένεται να πάρει χρόνο είναι του Ναράνχο μιας ο ίδιος θέλει να έρθει αλλά συνάμα έχει και το συμβόλαιο στην Τενερίφη που οικονομικά η ΑΕΚ δεν μπορεί να του προσφέρει. Αυτό που θέλει είναι να πάρει κάποια αποζημίωση και να έρθει στην ομάδα μας. Πάντως, το θέμα Ναράνχο δεν αναμένεται να τελειώσει σύντομα.

Για να δούμε λοιπόν ποια θα είναι η τρίτη κίνηση ενίσχυσης…
217