Δημητρίου: «Θα γίνουν 4-5 μεταγραφές, προτεραιότητα να έρθουν καλοί παίκτες»

Δημητρίου: «Θα γίνουν 4-5 μεταγραφές, προτεραιότητα να έρθουν καλοί παίκτες» Δημητρίου: «Θα γίνουν 4-5 μεταγραφές, προτεραιότητα να έρθουν καλοί παίκτες»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Κυριάκος Δημητρίου μίλησε για τον προγραμματισμό και τις ανησυχίες του κόσμου.


Ξεκαθαρίζει για το φιλικό με τον Απόλλωνα και στέλνει το δικό του μήνυμα.


Αναλυτικά: «Ο κόσμος να μην ανησυχεί. Θα γίνουν 4-5 μεταγραφές. Ναι ξεκινά το πρωτάθλημα 22 Αυγούστου αλλά η μεταγραφική περίοδος τελειώνει 15 Σεπτεμβρίου. Σίγουρα θα γίνουν μεταγραφές πριν την έναρξη της σεζόν, αλλά περιμένουμε ο μεταγραφικός σχεδιασμός να ολοκληρωθεί με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Εμείς βλέπουμε το δάσος όχι το δέντρο. Το νέο πρωτάθλημα είναι ένας ποδοσφαιρικός μαραθώνιος, με σχεδόν 40 αγωνιστικές. Εμείς θέλουμε σε αυτές τις δύσκολες, περίεργες και ιδιαίτερες εποχές να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή με βάση τα οικονομικά δεδομένα του Σωματείου μας.

Διαθέτουμε ένα βασικό κορμό ποδοσφαιριστών. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, οι οποίοι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλα τα παιχνίδια και με την επιπλέον ενίσχυση θα επιδιώξουμε να ανεβάσουμε και ποσοτικά και ποιοτικά το ρόστερ στο επίπεδο που χρειάζεται.

Βλέπουμε αρκετά δημοσιεύματα για το φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Θα πούμε την κλασική ατάκα τα φιλικά είναι για τους προπονητές και για κανένα άλλο. Τα φιλικά παιχνίδια γίνονται για να βλέπεις τις αδυναμίες σου και να τις διορθώνεις. Δεν κρίνεται κάτι τώρα. Η ομάδα θα κριθεί όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και τα επίσημα παιχνίδια.

Να μην ανήσυχά ο κόσμος. Η διοίκηση και η ομάδα προγραμματισμού κάνουν ότι μπορούν για να έρθουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές στην ομάδα μας. Το έχουμε ξαναπεί ότι το χρονικό σημείο δεν είναι προτεραιότητα μας. Προτεραιότητα είναι να έρθουν όσο το δυνατόν καλύτεροι ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας μας και θα προσφέρουν ακόμη περισσότερες επιλογές στον προπονητή.

Αντιλαμβάνεστε όλοι την ιδιαιτερότητα της φετινής μεταγραφικής περίοδού, της εποχής που διανύουμε και των συνθηκών που επικρατούν. Επαναλαμβάνω. Να μην ανήσυχά ο κόσμος».
614