Τα δεδομένα με Θωμά Ιωάννου και οι μεταγραφές

Τα δεδομένα με Θωμά Ιωάννου και οι μεταγραφές Τα δεδομένα με Θωμά Ιωάννου και οι μεταγραφές

Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Θωμάς Ιωάννου στο φιλικό της Παρασκευής με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, ωστόσο η κατάστασή του φαίνεται πως δεν εμπνέει ανησυχία.


Ο Κύπριος αριστερός μπακ αποκόμισε ένα πρόβλημα στα πλευρά, όμως δεν είναι σοβαρό και τις επόμενες μέρες θα μπορέσει να επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Κάτι που ισχύει και για τον Ακοράν, όχι όμως για τους Αντωνιάδη και Ναούμ, οι οποίοι θα μείνουν εκτός για 3-4 βδομάδες, κάτι που σημαίνει πως χάνουν τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».


Μεταγραφές

Απ’ εκεί και πέρα, η ΑΕΚ έδειξε στο φιλικό με το ΑΠΟΕΛ αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι. Δεν είναι ότι χρειάζεται δουλειά –εξάλλου όλες οι ομάδες σ’ αυτό το στάδιο, δουλειά χρειάζονται. Η ΑΕΚ χρειάζεται μεταγραφές.

Το ρόστερ χρειάζεται ενίσχυση, κυρίως μεσοεπιθετικά, με τον Κόντε να έχει ρίξει το βάρος για την απόκτηση τουλάχιστον ενός εξτρέμ, αλλά ακόμη οριστική (και κυρίως θετική) εξέλιξη δεν έχει υπάρξει. Προς Θεού, δεν τίθεται θέμα κριτικής από Αύγουστο μήνα. Είναι όμως εμφανές ότι προκύπτει καθυστέρηση. Το τελευταίο που χρειάζεται είναι να δημιουργηθεί μουρμούρα στις τάξεις του κόσμου προτού αρχίσει το πρωτάθλημα…

Ορθή κίνηση

Η δημιουργία του AEK Larnaca TV θεωρώ πως είναι μία πολύ σημαντική κίνηση από τη διοίκηση. Τα τελευταία χρόνια (δίχως υπερβολή), τονίζω πως έχει δημιουργηθεί μία απόσταση με τον κόσμο που θα πρέπει να βρεθούν οι τρόποι να εξαφανιστεί. Πρόκειται για ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, όμως αναμφίβολα υπάρχουν κι άλλοι τρόποι –και μάλιστα αρκετοί.

Ο κόσμος πρέπει να έρθει κοντά στην ομάδα, την ίδια ώρα όμως θα πρέπει και το ίδιο το κλαμπ να κάνει τις κινήσεις για να τον… τραβήξει πιο κοντά της. Φυσικά, επειδή στην Κύπρο βρισκόμαστε, πολλά εξαρτώνται από την πορεία της ομάδας…

Πηγή: balla
521