Η αναμονή για μεταγραφές και ο χρόνος που περνά...

Η αναμονή για μεταγραφές και ο χρόνος που περνά... Η αναμονή για μεταγραφές και ο χρόνος που περνά...

Στις 2 Ιουνίου η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Ανδρέα Μακρή και στις 29 Ιουνίου την οριστική συμφωνία με τον Σπιρόφσκι. Από τότε οι φίλοι της ομάδας δεν έχουν δει καμία ανακοίνωση με νέο παίκτη και αυτό άρχισε να προκαλεί όλο και μεγαλύτερη ανησυχία.


Όταν εδώ και 1,5 μήνα περίπου δεν έχει γίνει καμία κίνηση, η ομάδα έχει ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και σε δυο βδομάδες ξεκινά το πρωτάθλημα, όλο αυτό είναι κάτι που θέλοντας και μη φέρνει μουρμούρα και γκρίνια στις τάξεις του κόσμου.


Φέτος είναι αλήθεια και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν όλοι, ότι η μεταγραφική περίοδος είναι αλλιώτικη. Περίεργη… Πιο δύσκολη και πιο απαιτητική και όπως φαίνεται ο Αρνάλ Κόντε είναι και πολύ απαιτητικός στις επιλογές του. Γιατί ακόμη δεν έχει προχωρήσει η ΑΕΚ σε κάποιες κινήσεις, είναι ένα θέμα που μπορεί να έχει πολλές απαντήσεις.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ έχει τρεις παίκτες στην ομάδα που επί της ουσίας είναι εκτός πλάνων. Οι Κάσες, Γκολομπάρτ και Πλάνας. Θα έρθουν άλλοι στη θέση τους χωρίς να αποδεσμευθούν; Και τι γίνεται αν δεν βρεθεί λύση; Θα αναγκαστεί η ομάδα να πληρώσει γερή αποζημίωση, ενώ έχει προχωρήσει σε τόσες αναπροσαρμογές και μειώσεις; Δεν πρόκειται να το κάνει γιατί και οικονομικά δεν είναι σε θέση αυτή την στιγμή.

Είναι μερικά λεπτά θέματα τα οποία ο Κόντε τα χειρίζεται μαζί με τη διοίκηση, όμως όσο παρουσιάζονται κάποιες αδυναμίες στα φιλικά και όσο κινήσεις δεν γίνονται αρχίζει αυτό να μεγαλώνει την ανησυχία και τον προβληματισμό του κόσμου.

Όλο αυτό μπορεί να γυρίσει με κάποιες σημαντικές κινήσεις, αν και εφόσον γίνουν και δώσουν όντως το κάτι παραπάνω. Η περίπτωση Ναράνχο είναι για παράδειγμα μία περίπτωση για την ΑΕΚ, μιας και ο Κόντε θα περιμένει μέχρι το τέλος για να τον φέρει ξανά στην ομάδα της Λάρνακας. Πιθανόν να περιμένει και κάποιες άλλες δύσκολες περιπτώσεις.

Το σημαντικό για την ομάδα της Λάρνακας είναι όλη αυτή η καθυστέρηση στην υλοποίηση κάποιων βασικών μεταγραφών να μην της στοιχίσει αγωνιστικά.

Πηγή: LarnakaSports
350