Ράμος για την επίθεση γράφουν οι Ισπανοί - Το βιογραφικό του

Ράμος για την επίθεση γράφουν οι Ισπανοί - Το βιογραφικό του Ράμος για την επίθεση γράφουν οι Ισπανοί - Το βιογραφικό του

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο 23χρονος επιθετικός Κρις Ράμος είναι στο στόχαστρο της ομάδας μαςκαι μαζί με την Βίσλα Πλοκ από την Πολωνία είναι τα φαβορί για να αποσπάσουν την υπογραφή του.


Στο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Κρις Ράμος που ανήκει στην Βαγιαδολίδ και πέρσι δόθηκε δανεικός στην Μπανταχόθ (τρίτη κατηγορία Ισπανίας) αναμένεται να μείνει ελεύθερος και ψάχνει το μέλλον του στο εξωτερικό.


Απ’ την άλλη η Βαγιαδολίδ θέλει να έχει κάποιο οικονομικό όφελος ή κίνητρο μιας και θα προτιμήσει να δοθεί ο παίκτης σε ομάδα όπου θα μπορεί με κάποιο τρόπο να βγει κερδισμένη οικονομικά στο μέλλον. Ίσως με μία μικρή ρήτρα επίτευξης στόχων στην ομάδα που θα πάει.

Για να δούμε λοιπόν αν όντως ο Κρις Ράμος αποτελεί παίκτη που θέλει ο Κόντε που «καίγεται» για ενίσχυση. Την καλύτερη του σεζόν την έκανε πέρσι στη δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης στην Γ΄ κατηγορία της Ισπανίας όπου είχε 30 συμμετοχές και έξι γκολ. Φέτος με την Μπαντααχόθ έπαιξε σε 15 ματς και σκόραρε τρεις φορές.
471