Τι ισχύει για Ναράνχο!

Τι ισχύει για Ναράνχο! Τι ισχύει για Ναράνχο!

Ρεπορτάζ του Balla.com.cy αναφέρεται για την υπόθεση του Ναράνχο για την ΑΕΚ μας. 


Αυτούσιο το ρεπορτάζ.


Το θέμα Ναράνχο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για την ΑΕΚ, αφού είναι γεγονός ότι ποτέ δεν έφυγε από το μυαλό του Αρνάλ Κόντε.

Στην Ισπανία έχουν γράψει πως ο 26χρονος επιθετικός θα μείνει ελεύθερος από την Τενερίφη και θα πάρει ξανά το δρόμο για τη Λάρνακα, όμως, όπως γράψαμε και χθες, ακόμη δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ακόμη…

Η υπόθεση Ναράνχο έχει τραβήξει αρκετά χρονικά κι ενδέχεται να τραβήξει περισσότερο. Ψάχνοντας το θέμα του Ισπανού επιθετικού, βάσει των πληροφοριών που συγκεντρώσαμε, αναλύουμε παρακάτω τα όσα πραγματικά ισχύουν στην περίπτωσή του.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο Ναράνχο έχει ετήσιο συμβόλαιο με την Τενερίφη, με τις απολαβές του να ανέρχονται στις 650 χιλιάδες ευρώ. Δεν κάναμε κανένα τυπογραφικό λάθος, 650!!! Από αυτό το ποσό, αφαιρούμε περίπου ένα 200άρι που πάει στο φόρο (σύμφωνα με τους νόμους στην Ισπανία), άρα ο Ναράνχο… καθαρίζει κοντά στις 450.000 ευρώ.

Θα αναρωτηθεί κανείς, ποιες είναι ελπίδες που έχει η ΑΕΚ για να τον αποκτήσει; Η απάντηση είναι η εξής: Πρώτον, ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να επιστρέψει στην ομάδα της Λάρνακας. Δεύτερον, του έχει καταθέσει πρόταση η οποία ανέρχεται κοντά στις 200.000 ευρώ ετησίως. Εάν ο Ναράνχο πάρει ένα ποσό ως αποζημίωση από την ισπανική ομάδα, ουσιαστικά η ΑΕΚ θα του καλύψει τα υπόλοιπα.

Η Τενερίφη πάντως, ψάχνει ομάδα ώστε να δώσει τον Ναράνχο και να του καλύψει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιό του, προκειμένου να γλιτώσει τα χρήματα της αποζημίωσης. Λογικό, μόνο που αυτήν την ομάδα δεν την έχει βρει –και δύσκολα θα την βρει.

Απ’ εκεί και πέρα, ο Ναράνχο… ψηφίζει μεν ΑΕΚ, όμως από την άλλη δεν θέλει να χάσει την αποζημίωση από την Τενερίφη. Αυτοί είναι ουσιαστικά οι λόγοι της καθυστέρησης που προκύπτει. Ο Κόντε πάντως είναι διατεθειμένος να τον περιμένει, ελπίζοντας ότι σύντομα θα βρεθεί μία λύση κι ο Ναράνχο θα βάλει ξανά τα κιτρινοπράσινα!

Πηγή:Balla.com.cy
238