Αποκαλύψεις από Φράγκο: «Υπάρχουν πλάνα επέκτασης των Ακαδημιών» (Τι είπε για Νικόλα)

Αποκαλύψεις από Φράγκο: «Υπάρχουν πλάνα επέκτασης των Ακαδημιών» (Τι είπε για Νικόλα) Αποκαλύψεις από Φράγκο: «Υπάρχουν πλάνα επέκτασης των Ακαδημιών» (Τι είπε για Νικόλα)

Ο πρόεδρος των Ακαδημιών της ομάδας μας Ιωσήφ Φράγκος και μέλος της διοίκησης μας μίλησε στο AEK Larnaca TV και αναφέρθηκε για το όραμα του στις Ακαδημίες και όχι μόνο.


Διαβάστε μέρος των δηλώσεων του:


«Νιώσαμε ότι ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να προσφέρουμε ως ένδειξη τιμής σε ένα παιδί που μεγάλωσε στις ακαδημίες μας έχοντας ως πατέρα ένα ποδοσφαιριστή που πρόσφερε στην ΕΠΑ και στην ΑΕΚ. Ήταν η ελάχιστη ένδειξη τιμής και μνήμης στον αδικοχαμένο Νικόλα. Είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια της ΑΕΚ χάνει ένα δικό της παιδί και ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε».

Για το προπονητικό κέντρο:
«Ως ΑΕΚ έχουμε εμπράκτως δείξει ότι θέλουμε να επενδύσουμε. Το έργο αυτό ήταν ένα όνειρο χρόνων. Η αναβάθμιση του υφιστάμενου γηπέδου είναι στα πλάνα μας. Υπάρχουν επιπλέον πλάνα για επέκταση των Ακαδημιών χωρίς να θέλω να επεκταθώ και εύχομαι σύντομα να το ανακοινώσουμε».

Για τ δική του δράση στην ΑΕΚ:
«Είμαι στην ΑΕΚ από το 2002 και έχω εμπλακεί με τις Ακαδημίες την τελευταία 10ετία. Ως συμβούλιο και ως ΑΕΚ θεωρώ ότι έχουμε κάνει αρκετά βήματα προόδου και τολμώ να πω ότι οι Ακαδημίες της ΑΕΚ βρίσκονται στις 2-3 καλύτερες Ακαδημίες τη νήσου».

Δείτε όλο το βίντεο.
584