Ο Μούσκος απαντά στους λόγους που η ομάδα μας ήταν αρνητική στην αναβολή αγώνων

Ο Μούσκος απαντά στους λόγους που η ομάδα μας ήταν αρνητική στην αναβολή αγώνων Ο Μούσκος απαντά στους λόγους που η ομάδα μας ήταν αρνητική στην αναβολή αγώνων

Η ΑΕΚ ήταν μία από τις ομάδες που ήταν αρνητικές στο ενδεχόμενο να αναβληθούν οι αγώνες της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού Άχνας για την 6η αγωνιστική.


Μία απόφαση που έφερε αρκετές αντιδράσεις και η οποία δεν άρεσε στους ανθρώπους τόσο της Νέας Σαλαμίνας όσο και του Εθνικού.


Το LarnakaSports επικοινώνησε με τον Εκπρόσωπο της ΑΕΚ στην ΚΟΠ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Ευάγγελο Μούσκο, ο οποίος μιλώντας στην ιστοσελίδα μας ξεκαθάρισε τους λόγους που ώθησαν την ΑΕΚ σε αυτή την απόφαση.

«Είναι θέμα το πως επεμβαίνουμε και παρεμβαίνουμε στα πρωτόκολλα και στην προκήρυξη του πρωταθλήματος. Εμείς θεωρούμε ως θέμα αρχής ότι αυτά που ψηφίζουμε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα πρέπει να τα υποστηρίζουμε, και όχι να τα διαφοροποιούμε κατά κόρον, ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα μας στα χρονικά περιθώρια που μπορούμε.

Εάν χθες αποφασίζαμε να διαφοροποιήσουμε το πρωτόκολλο και να πάμε ενάντια στο πρωτόκολλο, τότε θα δινόταν η δυνατότητα σε οποιοδήποτε σωματείο να έχει το δικαίωμα διαφοροποίησης της ροής του πρωταθλήματος, οποιαδήποτε στιγμή, και αυτό θα κρινόταν ως πολύ επικίνδυνο.

Γνώμονας μας πάντα θα πρέπει να είναι η ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος. Δεν μας παίρνει με τίποτα να περάσουμε τα περσινά γεγονότα», μας ανέφερε ο κ. Μούσκος.

Πηγή: LarnakaSports
561