Χέφελ: «Μπορούσα να μείνω στην ΑΕΚ» (τι είπε για Πικέ και Σακίρα)

Χέφελ: «Μπορούσα να μείνω στην ΑΕΚ» (τι είπε για Πικέ και Σακίρα) Χέφελ: «Μπορούσα να μείνω στην ΑΕΚ» (τι είπε για Πικέ και Σακίρα)

Στην Ανδόρα FC αγωνίζεται ο Έκτορ Χέφελ, ο οποίος μέχρι πέρσι ήταν στην ομάδα μας. Η συγκεκριμένη ομάδα είναι στην 3η κατηγορία της Ισπανίας και ανήκει στον Ζεράρντ Πικέ.


Δείτε απόσπασμα από δηλώσεις του πρώην παίκτη της ΑΕΚ:


«Πέρασα υπέροχα στην Κύπρο και πήρα τρόπαιο. Το αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ όπου παίξαμε απέναντι στην Λεβερκούζεν. Μπορούσα να μείνω στην ΑΕΚ αλλά ήμουν έτοιμος για νέες προκλήσεις.

«Ο στόχος είναι να ανέβουμε στην Β΄κατηγορία με την FC Andorra και στο ισπανικό ποδόσφαιρο είσαι περισσότερο στο προσκήνιο παρά στην Κύπρο. Ίσως είναι τώρα ένα μικρό βήμα πίσω από την άποψη του επιπέδου και στη συνέχεια να γίνει ένα άλλο βήμα προς τα εμπρός.

Ο Πικέ είναι ένας απίστευτα καλός άνθρωπος. Πριν από τον πρώτο μας αγώνα ήρθε στην προπόνηση μας για να μας παρακινήσει και στον πρώτο αγώνα ήταν εκεί με τη σύζυγό του Σακίρα για να μας ενθαρρύνει. Μπορούμε πάντα να επικοινωνήσουμε μαζί του για προβλήματα και ως ιδιοκτήτης του συλλόγου είναι πολύ απασχολημένος με αυτό. ”
671