Δεν μας αγγίζουν τα μέτρα διακίνησης που ανακοίνωσε η ΚΟΠ

Δεν μας αγγίζουν τα μέτρα διακίνησης που ανακοίνωσε η ΚΟΠ Δεν μας αγγίζουν τα μέτρα διακίνησης που ανακοίνωσε η ΚΟΠ

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε τα μέτρα διακίνησης και όσα πρέπει να ακολουθούν όλε ςοι ομάδες που θα αγωνιστούν σε Λεμεσό ή Πάφο μιας και δεν υπάρχει καμία εξαίρεση στο ποδόσφαιρο.


Μόνο που για μας για την ώρα δεν υπάρχει θέμα και δεν μας αγγίζουν τα μέτρα μιας και μέχρι το τέλος του 2020 δεν έχουμε παιχνίδι σε Λεμεσό ή Πάφο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σύμφωνα με το Διάταγμα, ημερομηνίας 12 Νοεμβρίου 2020 με αριθμό 52, δεν υπάρχουν εξαιρέσεις στο ποδόσφαιρο, ως αποτέλεσμα οι ομάδες που θα πρέπει να διακινηθούν για αγώνα εντός ή εκτός των Επαρχιών που υπάρχουν περιοριστικά μέτρα ή σημεία ελέγχου θα πρέπει να κάνουν τα ακόλουθα:

•Να έχουν μαζί με την αποστολή επιβεβαιωμένη λίστα με αποτελέσματα των Covid test (μέχρι και 7 ημέρες πριν) η οποία να περιλαμβάνει τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών και τεχνικό προσωπικό.

•Τα 40 άτομα (περιλαμβανομένου Διοικητικού Συμβουλίου και προσωπικό), για το Πρωτάθλημα Cyta και τα 30 άτομα για το Γυναικείο για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα αλλά και να διακινηθούν, θα πρέπει να εξασφαλίσουν Covid test (μέχρι και 7 ημέρες πριν) καθώς επίσης άδεια διακίνησης (προορισμό και ώρα αγώνα) από το Σωματείο που θα έχουν δηλωθεί στην λίστα φιλάθλων.

•Οι διαιτητές αγώνων θα πρέπει να παρουσιάσουν Covid test ( μέχρι και 7 ημέρες πριν) και να εξασφαλίσουν άδεια διακίνησης από την Ομοσπονδία.

•Παρατηρητές Αγώνων και Διαιτησίας θα πρέπει να παρουσιάσουν Covid test (μέχρι και 7 ημέρες πριν) και να εξασφαλίσουν άδεια διακίνησης από την Ομοσπονδία.

•Τα συνεργεία τηλεοπτικής κάλυψης θα πρέπει να εξασφαλίσουν άδεια διακίνησης από τον εργοδότη τους. Covid test είναι υποχρεωτικό.

• Δημοσιογράφοι ή φωτογράφοι που θα εξασφαλίσουν διαπίστευση για κάλυψη αγώνων που εμπίπτουν στις υπό περιορισμό Επαρχίες και θα πρέπει να ταξιδέψουν, θα πρέπει να εξασφαλίσουν άδεια διακίνησης από τον εργοδότη τους. Επίσης θα πρέπει να έχουν Covid test (μέχρι και 7 ημέρες πριν).

Σημειώσεις:

1. Τα Covid test θα πρέπει να είναι μοριακού ελέγχου PCR.
2. Τα test έχουν ισχύ μέχρι και μίας εβδομάδας πριν της ημερομηνίας ελέγχου.
3. Οι συνοδοί των αποστολών (team managers), θα πρέπει να έχουν συγκεντρωτική λίστα επιβεβαίωσης των test υπογεγραμμένη από τον Ιατρό της ομάδας, έτσι ώστε να αποφεύγετε ο έλεγχος και ταλαιπωρία της ομάδας.
313