Γεμάτοι για το τρίποντο!

Γεμάτοι για το τρίποντο! Γεμάτοι για το τρίποντο!

To παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα στην «ΑΕΚ Αρένα» για την 11η αγωνιστική είναι προ των πυλών. Στην ομάδα της Λάρνακας θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες για να παραμείνουν όσο το δυνατότερο πιο κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 


Ο Χοάν Καρίγιο από σήμερα (19/11) έχει ξανά άπαντες στη διάθεση του μιας και επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς που απουσίαζαν για τις υποχρεώσεις των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων. Μεγάλο... στοίχημα για την ΑΕΚ η... φρεσκάδα του Ιβάν Τρισκόφσκι ο οποίος αγωνίστηκε απέναντι σε Εσθονία, Αρμενία και ως αλλαγή με τη Γεωργία. 


Ο Σκοπιανός επιθετικός δύσκολα μπορεί να μείνει εκτός ενδεκάδας της ΑΕΚ αφού αποτελεί το... βαρύ «πυροβολικό» της ομάδας. Ο Καρίγιο θα αξιολογήσει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του και θα αποφασίσει αν θα του δώσει φανέλα βασικού κόντρα στον Απόλλωνα.

Ο άλλος Σκοπιανός της ΑΕΚ, ο Σπιρόφσκι, είναι σαφώς πιο ξεκούραστος καθώς έχει να αγωνιστεί από την περασμένη Κυριακή. Έτσι, είναι ετοιμοπόλεμος και μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα όπως έτοιμοι είναι και όλοι οι τραυματίες που επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. 

Εκτός αναμέτρησης είναι ο τιμωρημένος Θωμάς Ιωάννου όπως και Άμπρααμ Γκονζάλεζ που είναι τραυματίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Πηγή: Alphanews
389