Δημητρίου για συνέχεια, Σωφρόνη, αγωνίστικα και η απάντηση για Τόνιο!

Δημητρίου για συνέχεια, Σωφρόνη, αγωνίστικα και η απάντηση για Τόνιο! Δημητρίου για συνέχεια, Σωφρόνη, αγωνίστικα και η απάντηση για Τόνιο!

Ο Ε.Τ. της ομάδας μας Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον Super Sport FM 1-04,0 για τη νίκη επί του Εθνικού και για τη συνέχεια. Τα όσα ανέφερε:


Για το νικηφόρο αποτέλεσμα στο Δασάκι: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, γιατί άρχισε να δημιουργείται και ένα θέμα στο ψυχολογικό κομμάτι, γιατί προηγήθηκαν και ήττες στα ντέρμπι, ήταν πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Το κάναμε με εμφαντικό τρόπο, με ολοκληρωμένη εμφάνιση κι αυτό ήταν πολύ θετικό, μας οπλίζει με δύναμη για τη συνέχεια. Είναι απλά τρεις βαθμοί, κρατάμε αρκετά θετικά και πρέπει άμεσα να κοιτάξουμε το επόμενο παιγνίδι με τον Εθνικό».


Για τον Σωφρόνη: «Ξέρουμε ποιο προπονητή έχουμε και δεν είχε και την πολυτέλεια του χρόνου να δουλέψει, δεν μας επηρέασαν οι απουσίες, ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιγνίδι, ξεπεράσαμε ένα δύσκολο εμπόδιο, αλλά θέλουμε το καλύτερο και σκεφτόμαστε το ματς με τον Ολυμπιακό».

Για τη συνέχεια: «Θα επιδιώξουμε να κτίσουμε ένα καλό σερί, παίρνεις τους τρεις βαθμούς και κερδίζεις και καλή ψυχολογία , θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε δυναμική και αυτοπεποίθηση».

Αγωνιστικά: «Επιστρέφει από τιμωρία ο Χέϊτλι, επανήλθε και ο Φλοριάν και θα δούμε τι θα γίνει με τον Νάντο».

Για τον Τόνιο: «Είναι μια ιδιαίτερη θέση αυτή του τερματοφύλακα και ο Σωφρόνης το ξέρει πολύ καλά, μακάρι να συνεχίσουν και οι τρεις τερματοφύλακες με τον ίδιο τρόπο».
566