Αυγουστή: «Να χτίσουμε από εκεί που σταματήσαμε, θα παρθούν αποφάσεις που θα μας βοηθήσουν»

Αυγουστή: «Να χτίσουμε από εκεί που σταματήσαμε, θα παρθούν αποφάσεις που θα μας βοηθήσουν» Αυγουστή: «Να χτίσουμε από εκεί που σταματήσαμε, θα παρθούν αποφάσεις που θα μας βοηθήσουν»

Δείτε μέσα από το ΑΕΚ Larnaca TV τη διάσκεψη τύπου του Σωφρόνη Αυγουστή για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό. 


"Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται τυχαία στα ψηλά όμως παίζουμε στην έδρα μας και σκεφτόμαστε τους τρεις βαθμούς. Θέλει αρκετή συγκέντρωση".


"Σήμερα θα δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι 100% έτοιμοι".

"Ο Ολυμπιακός παίζει κάθετα, είναι δυνατός στο τρανζίσιον και πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτά τα στοιχεία".

"Το ότι δείξαμε βελτίωση με την Άχνα οφείλεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά αυτό το παιχνίδι είναι παρελθόν".

"Αξιολογείται όλο το ρόστερ, θα παρθούν αποφάσεις που θα μας δώσουν βοήθειες και στη συνέχεια. Υπάρχουν δυο κενές θέσεις και θα δούμε ποιες είναι οι προτεραιότητες μας".

"Υπάρχει αρκετά καλή ποιότητα παικτών στην ομάδα και θέλουμε να βγάλουμε μια καλή εικόνα για να ικανοποιήσουμε και τους εαυτούς μας και τους χιλιάδες οπαδούς μας".

"Μου αρέσει το γρήγορο ποδόσφαιρο και το πρέσινγκ, αυτά πρέπει να τα περάσουμε στους ποδοσφαιριστές".

"Ο Φλοριάν είναι μεγάλο κεφάλαιο για εμένα, όπως και άλλοι παίκτες που είναι χρόνια στην ομάδα. Δεν είναι στο 100% ακόμα αλλά θα είναι μαζί μας".

"Δεν πρέπει να σταθούμε στο παιχνίδι με τον Εθνικό γιατί θα μας στοιχίσει αύριο. Πρέπει να χτίσουμε από εκεί που μείναμε, αύριο έχουμε πιο δύσκολο έργο. Ο Ολυμπιακός είναι πιο ψηλά από εμάς και πρέπει να κερδίσουμε".

"Δεν υπάρχει κανένας παίκτης αυτή τη στιγμή, ο οποίος ήταν στον Απόλλωνα, για να έρθει στην ΑΕΚ". (σ.σ μετά από ερώτηση για Μάγκλιτσα).
95