«Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες οφείλαμε να κερδίσουμε» (τι είπε για τα μεταγραφικά)

«Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες οφείλαμε να κερδίσουμε» (τι είπε για τα μεταγραφικά) «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες οφείλαμε να κερδίσουμε» (τι είπε για τα μεταγραφικά)

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και τον Άλκη Μπότσο, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου


Για την χθεσινή ήττα από την Ένωση: «Καμία ομάδα δεν παίζει μόνη της, αξίζουν συγχαρητήρια στην Ένωση για τη νίκη. Για εμάς χθες ήταν επιτακτική ανάγκη για νίκη, ήταν ήττα εκτός προγράμματος και αυτό πληγώνει ακόμη περισσότερο. Αποτέλεσμα που προκάλεσε απογοήτευση και πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες οφείλαμε να κερδίσουμε δεν το πράξαμε, στο ξεκίνημα του Σοφρώνη κάναμε πολύ καλό σερί τώρα δεν τα καταφέραμε έχουμε 3 σερί ήττες και πρέπει να βρούμε τρόπο να ανεβάσουμε την ομάδα. Πριν λίγο καιρό σου είχα αναφέρει δεν παρασυρόμαστε ούτε στα θετικά ούτε στα αρνητικά. Τα πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε είναι πάρα πολλά, ο κόουτς ανέλαβε την ευθύνη και χθες. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να επιστρέψουμε».


Για το αν μπορεί να γίνει αντεπίθεση προς την κορυφή: «Όταν παίζεις ανά 3 ημέρες δεν έχεις το περιθώριο να κολλήσεις σε παιχνίδια πρέπει να εστιάσεις στο επόμενο. Τα αποτελέσματα δεν είναι ευνοϊκά για εμάς από πλευράς ψυχολογίας. Πρέπει να πάμε στο επόμενο ματς και να ξεκινήσουμε ένα νικηφόρο σερί που θα μας ξανά βάλει στο κόλπο. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να δούμε τα λάθη που μας στοίχησαν και να τα βελτιώσουμε όπως στις όποιες προσπάθειες των αντιπάλων δεχθήκαμε γκολ. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα».

Για τα μεταγραφικά: «Οι αποφάσεις λαμβάνονται ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα και εχθές και σήμερα θα προχωρήσουμε, θα δούμε τις αποφάσεις για προσθαφαιρέσεις, δεν θα μπω σε διαδικασία να πούμε ονόματα απλά συστήνουμε και στον κόσμο, το κομμάτι τον μεταγραφών ενδιαφέρει αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και οι αποφάσεις που θα λάβουμε θα είναι με γνώμονα να μπορέσουμε να διορθωθούμε ενόψει της συνέχειας. Λίγη ακόμη υπομονή και θα τα ανακοινώσουμε όλα επίσημα.

«Είμαστε όλοι προβληματισμένοι με τα τελευταία αποτελέσματα και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτά και με πράξεις για να αντιστρέψουμε αυτή την κατάσταση γιατί δεν είναι αντιπροσωπευτική της κατάστασης μας. Μπορούμε και καλό ποδόσφαιρο να παίξουμε και αποτελέσματα να πάρουμε το έχουμε αποδείξει και κάθε νέο ματς είναι νέα ευκαιρία ειδικά αν είναι ντέρμπι».

Αγωνιστικά δεδομένα: «Σε λίγο θα αρχίσει η προπόνηση, δεν είδα να προκύπτει οπουδήποτε θέμα χθες, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε πως είναι Τρισκόφσκι και Τρουγιόλς. Ακοράν και Ιωάννου επιστρέφουν ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν τα νέα αποκτήματα γιατί είναι εξ αναβολής παιχνίδι. Είναι τιμωρημένος ο Σπιρόφσκι».

Για τη φάση του πέναλτι της ΕΝΠ που προκάλεσε αντιδράσεις: «Δεν θα πω κάτι που είναι αντίθετο από αυτό που είδαμε. Το VAR είναι χρήσιμο εργαλείο για να περιορίσει τα λάθη αλλά όχι σε απόλυτο βαθμό, είναι πρόσθετη βοήθεια από την τεχνολογία. Αλλά βλέπουμε ότι στο ένα παιχνίδι πάμε πίσω και ψάχνουμε ένα γκολ και στο τέλος το ακυρώνουμε και στο επόμενο παιχνίδι γίνεται παρατεταμένο τράβηγμα και δεν γίνεται χρήση του VAR, είναι ένα εργαλείο για να το χρησιμοποιούμε σωστά δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα πω κάτι διαφορετικό από αυτό που είδαμε. Αυτοί που πρέπει να αποφασίσουν πως θα συνεχίσουμε είναι άλλοι αλλά γενικότερα αυτό που τονίζουμε είναι ότι, είναι μεν ένα χρήσιμο εργαλείο αλλά πρέπει να μάθουμε όλοι μας και ο κόσμος καλύτερα την λειτουργία και την χρήση του. Το πιο σημαντικό είναι να το μάθουν οι ίδιοι διαιτητές. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος αλλά πρέπει όλοι να μάθουν».
514