Άλλα περιμέναμε άλλα βλέπουμε…

Άλλα περιμέναμε άλλα βλέπουμε… Άλλα περιμέναμε άλλα βλέπουμε…

Η εικόνα του Ναράνχο όταν ανέβαλε ο Αυγουστή είχε εκτοξευθεί και είχε βελτιωθεί και μας έκανε όλους να πιστεύουμε ότι θα δούμε ένα διαφορετικό Ναράνχο.


Δυστυχώς όμως στα τελευταία παιχνίδια βλέπουμε τον Ναράνχο να επιστρέφει σε χαμηλά επίπεδα και να μην μπορεί να ανταποκριθεί ικανοποιητικά. Πολλά εύκολα λάθη, πολλές χαμένες ευκαιρίες, κακές επιλογές και όλα αυτά σε μία περίοδο που η ομάδα τον χρειάζεται αλλά δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί.


Κλήθηκε να καλύψει και κάπως τον Τρισκόφσκι ο οποίος απουσιάζει στα τελευταία δυο ματς αλλά ανεπιτυχώς.

Μακάρι να μπορέσει να δείξει τον καλό του εαυτό στην συνέχεια μιας και τον έχουμε ανάγκη και χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες να ανεβάσουν απόδοση. Η αλήθεια δεν είναι μόνο ο Ναράνχο που δεν είναι στα καλά του.

Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που δείχνουν να μην ανταποκρίνονται. Ο Έκτορ στην άμυνα δεν πήγε καλά στο δεύτερο παιχνίδι που έπαιξε βασικός φέτος και γενικά πρέπει να αλλάξουν πολλά.

Αυτά τα γνωρίζει πολύ καλύτερο από τον καθένα ο κόουτς ο οποίος σιγά-σιγά θα μπορέσει να δημιουργήσει την ομάδα που θέλει. Χρειάζεται όμως χρόνος, στήριξη και υπομονή απ’ όλους.

Δεν θα μεταμορφωθεί η ομάδα από την μία στιγμή στην άλλη. Μπορούμε όμως να βελτιώσουμε κάποια σημεία και αυτό θα γίνει σύντομα και με την ενίσχυση αλλά και με τους νέους που θα ανεβάσουν απόδοση.
556