Αυγουστή: «Θα γίνει μεταγραφή στην επίθεση και είναι ο…» (βίντεο)

Αυγουστή: «Θα γίνει μεταγραφή στην επίθεση και είναι ο…» (βίντεο) Αυγουστή: «Θα γίνει μεταγραφή στην επίθεση και είναι ο…» (βίντεο)

Διάσκεψη Τύπου πραγματοποίησε ο προπονητής της ομάδας μας ενόψει και του αυριανού (13/1) αγώνα με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.


Διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα:


"Πάμε στη Λευκωσία με στόχο να σταματήσουμε την αρνητική πορεία. Ο αντίπαλος άλλαξε πράγματα και έρχεται από νίκη. Είναι ένα ντέρμπι που τα λάθη πληρώνονται. Ελπίζω η ομάδα να είναι έτοιμη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να σταματήσουμε τις ήττες".

"Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης σίγουρα έχει αλλάξει πράγματα, έχει δώσει ενθουσιασμό αλλά εμείς πρέπει να πάμε με το δικό μας πλάνο για τους τρεις βαθμούς".

"Σε 17 παιχνίδια η ομάδα δέχθηκε 9 γκολ και στα τελευταία τρία έχει δεχθεί 8. Δεν οφείλεται σε ένα άτομο αλλά στην αμυντική λειτουργία".

"Ο Λαφράνς έρχεται για να μας δώσει δυναμική, ύψος και βάθος γιατί θα έχουμε απουσίες με κάρτες και τραυματισμούς και θα πρέπει να καλύψουμε τα κενά. Τα εργομετρικά του είναι σε καλή κατάσταση, θα είναι μαζί μας από το παιχνίδι με τη Δόξα".

"Τρισκόφσκι και Τρουγιόλς είναι δυο πολύτιμα εργαλεία. Είναι σε καλό δρόμο, θα είναι μαζί μας και οι δυο αύριο".

"Όλοι οι βαθμοί είναι σημαντικοί, ξέρουμε τι προσπάθεια έγινε στα πρώτα πέντε μου παιχνίδια στην ομάδα. Χάσαμε τρία συνεχόμενα και μεγάλωσαν οι αποστάσεις από τους αντιπάλους. Πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια για να καλύψουμε την διαφορά, σίγουρα είναι κομβικό το αυριανό παιχνίδι όμως έχει αρκετό δρόμο ακόμα".

"Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη αύριο".

"Θα γίνει μεταγραφή στην επίθεση... και είναι ο Τρίσκο. Όσο καιρό είμαι εδώ δεν είδα τον Τρίσκο που ξέρουμε, τώρα ξεπερνά τα προβλήματά του και είναι μια σημαντική... μεταγραφή".

"Την Παρασκευή θα μάθουμε ποιου τη θέση στο ρόστερ θα πάρει ο Λαφράνς, εμείς σαν ομάδα το γνωρίζουμε. Τώρα κοιτάζουμε το παιχνίδι".
611