Έξαλλος ο Αυγουστή: «Θα αλλάξουν κάποια πράγματα στα αποδυτήρια»

Έξαλλος ο Αυγουστή: «Θα αλλάξουν κάποια πράγματα στα αποδυτήρια» Έξαλλος ο Αυγουστή: «Θα αλλάξουν κάποια πράγματα στα αποδυτήρια»

Οι δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή μετά την ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ.


-Αρχικά: "Ξεκινήσαμε πολύ καλά, ελέγχαμε, μετά ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες, δεν θα μπω σε αυτή την ανάλυση. Όμως είναι κρίμα και πρέπει να καταλάβουμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια... Να προσπαθούμε να διασπάσουμε μια οργανωμένη άμυνα και σε 30'' να τρώμε γκολ. Είμαστε απαράδεκτοι, εμείς ευθυνόμαστε που δεν κερδίσαμε και αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει. Η συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό... Με μια τελική ο αντίπαλος χάσαμε δυο πολύτιμους βαθμούς. Θα πηγαίναμε 4 βαθμούς πίσω από την 4η θέση, τώρα είμαστε 6. Θέλουμε παραπάνω δουλειά, παραπάνω προσπάθεια. Μόνοι μας δώσαμε δικαιώματα, κανένας άλλος. Εμείς ευθυνόμαστε και θα αλλάξουν κάποια πράγματα στα αποδυτήρια. Υπάρχουν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και οι προσθήκες θα δώσουν δυναμική αλλά και με το Παραλίμνι και σήμερα να βάζει γκολ και στην επόμενη φάση να δέχεσαι. Αυτό είναι απαράδεκτο και μόνο εμείς φταίμε, κανένας άλλος. Καλή συνέχεια στο ΑΠΟΕΛ, έκανε μεγάλη προσπάθεια και δίκαια πήρε το βαθμό".


-Είπατε τρεις φορές ότι θα αλλάξουν κάποια πράγματα, τι έχετε στο μυαλό σας; "Τα τελευταία χρόνια η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια να ξαναφέρει την ομάδα στην ελίτ, να διεκδικήσει τους στόχους και αυτό πρέπει να γίνει με ομαδική προσπάθεια. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν στόχοι και ανθρώποι που τρέχουν πίσω από την ομάδα. Σήμερα πετάξαμε δυο πολύτιμους βαθμούς. Και με το Παραλίμνι με τον ίδιο τρόπο δεχθήκαμε το 2-1. Αυτό πρέπει να αλλάξει και για να αλλάξει πρέπει να δουλεύουμε πρώτα εμείς και μετά οι ποδοσφαιριστές".

-Υπάρχει περίπτωση να επανεγγραφεί ο Γκολομπάρτ; "Όχι δεν έχουμε αυτό τον σκοπό".
473